Un Rolls Royce Phantom mai lung, de la Mutec

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.02.2008
Pentru cei care isi doreau un Phantom mult mai spatios, Mutec a lungit modelul de serie cu 110 centimetri.

Esential

110 centimetri este dimensiunea cu care a crescut in lungime limuzina Rolls Royce Phantom dupa \"tratamentul\" aplicat de Mutec.

Pentru cei care o limuzina nu este masina exclusivista la care visau, Mutec, tunerul de casa, al brandului britanic de lux Rolls Royce, a pregatit o solutie de compromis. Desi britanicii au lansat cu ceva timp in urma o versiune cu ampatament marit a modelului Phantom, nevoia de spatiu nu este uneori pe deplin satisfacuta.

Asa ca Mutec s-a gandit sa lungeasca limuzina cu 110 cm. Deschiderea usilor a ramas nemodificata, Mutec adaugand doar un rand de geamuri si un montant de prelungire. La interior, tunerul a separat habitaclul destinat pasagerilor de spatiul creat pentru sofer si a adaugat inca un rand de scaune imbracate in piele, opuse celor deja existente.

Modelul creat de Phantom dispune de aceleasi optiuni care exista in acest moment si pe versiunea de serie, atat la interior cat si la exterior.

Comentarii (1)

  • rubens
    nota 1 milion de euro
    cea mai frumoasa si luxoasa masina din lume.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru