Un român a ieşit pe podium la finala Young Creative Chevrolet

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.09.2011
Cristian Corduneanu a obţinut locul trei în finala Young Creative Chevrolet 2011, marcând cea mai bună clasare pentru România în această competiţie.

Chevrolet Europe a premiat la Londa câştigătorii concursului Young Creative Chevrolet. Printre aceştia s-a aflat şi un român, Cristian Corduneanu, care a obţinut cea de-a treia poziţie în finală. Odată cu clasarea lui Cristian în ediţia 2011 a concursului organizat de Chevrolet, România marchează primul podium în această competiţie. Câştigătorii şi finaliştii au primit premiile personal de la preşedintele şi directorul executiv al Chevrolet Europe, Wayne Brannon şi au facut cunoştinţă şi cu membrii juriului Young Creative Chevrolet European 2011, compus din nume binecunoscute în domeniul artelor şi industriei de divertisment.

Pentru a sărbători 100 de ani de Chevrolet în 2011, au fost prezentate modele din deceniile importante în istoria mărcii, inclusiv un Corvette Stingray din 1964, considerat de către mulți istorici ai industriei auto ca fiind unul dintre cele mai atrăgătoare autovehicule din toate timpurile. Alături de acesta, a fost prezentat în premieră europeană şi prototipul aniversar Corvette Stingray, o interpretare futuristă a primului model. Chevrolet oferă o viziune futuristă asupra tehnologiei şi designului prin intermediul prototipului pentru a 50-a aniversare, Corvette Stingray.

Prototipul a fost proiectat în urma unei provocări lansate în interiorul companiei de a combina pentru design elemente clasice ale modelului Corvette cu funcţii surprinzătoare de înaltă tehnologie, materiale moderne şi un aspect nou.

Premierea câştigătorilor a avut loc la Battersea Power Station din Londra, unde Chevrolet a invitat profesionişti din lumea designului, artelor şi a mass-media. Studenţilor de la muzică li s-a cerut să creeze un cântec aniversar pentru Chevrolet, iar piesa câştigătoare a fost compusă de un trio din cadrul Universităţii IED Roma din Italia. Sven Schaferkord, membru al juriului de muzică, a descris cântecul drept "o melodie modernă şi veselă, bine structurată, care are, de asemenea, ca subiect aniversarea centenarului Chevrolet, după cum a fost specificat în indicaţii".

Via | Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru