Un spaniol a fost prins cu 870 de kilograme de hasis intr-un Audi RS6 Avant

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.11.2009
Politistii spanioli au prins un sofer care si-a burdusit masina - un RS6 Avant de 580 CP - cu pungi pline cu hasis.

Politia spaniola a realizat o captura importanta de hasis oprindu-l pe marginea autostrazii pe soferul unui exemplar Audi RS6 Avant care gonea cu 214 kilometri pe ora pe autostrada care se intinde intre Sevilla si Valencia.

Desi au oprit masina din cauza vitezei excesive cu care rula, politistilor nu le-a fost greu sa observe ca aceasta era incarcata pana la refuz cu o multime de pungi si pachete suspecte. In timp ce analizau "bagajele" spaniolului, acesta din urma a calcat speriat pedala de acceleratie si a disparut in viteza, atingand in unele momente peste 240 km/h. Desi dupa 20 de kilometri au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi de cei 580 de cai putere de sub capota modelului Audi, politistii l-au prins pe soferul in cauza pe o portiune mai aglomerata a autostrazii, unde acesta a incercat fara succes sa fuga dupa ce si-a abandonat masina.

Analiza pachetelor a dovedit faptul ca spaniolul transporta nu mai putin de 870 de kilograme de hasis in 27 de pungi de diferite marimi. Atat hasisul, care valora in total 120.000 de euro, cat si masina (130.000 de euro) au fost confiscate, aceasta din urma urmand sa fie scoasa la licitatie.

Soferul a fost arestat.

via | Motorpasion

Taguri: Audi, Audi RS6, RS6

Comentarii (11)

  • NO ASTA TREABA.........
    pai daca masina era propietate personala,trebuia sa o predea inapoi familiei nu?????
    hoti de politisti............
    sa vede ca au invatat ceva de la romiii nostri cei 'dragi'
    7 8
  • Crysty
    Tupeu
    Asta e culmea tupeului!
    Daca se stia incarcat cu "marfa" trebuia sa merga legal si poate se imbogatea!
    9 2
  • razvan
    sigur era oltean
    10 10
  • Prazul zise
    @razvan
    Buna gluma!
    Sunt oltean si locuiesc in Bucuresti. De cand am venit aici viata parca mi s-a luminat: atata civilizatie, atat respect, atata toleranta rar ti-e dat sa vezi chiar si in orase precum Viena sau Paris. Pana sa vin in capitala nu stiam ce e aia onestitate, dar acum am invatat, nu stiam ce e ala respect in trafic, dar acum sunt un alt sofer. La noi in Craiova se umbla cu portbagaje pline de droguri si arme, pe cand aici femeile au masinile pline de flori primite de la soti, sefi, colegi de serviciu, iar barbatii au portbagaje pline cu cartile citete in ultima luna.
    40 2
  • Loposolitari
    tzenu-bmw ce mandru este el cu ochelarii pe nas.Cred ca ai multe femei dupa cum arati.
    11 1
  • NeoGalaxy
    @Tzenu-bmw: Eu ma gandeam ca esti intruchiparea perfecta a ideii de cocalar. Nu trebuie sa-ti placa dar sigur este adevarul :)
    23 1
  • Asta-i viata!
    De obicei masina folosita pentru comiterea infractiunilor se confisca, asa ca botanistul nostru in loc sa se relaxeze pe taramul viselor in fumul tamaduitor cu teancuri de bani langa el, trebuie sa se confrunte cu realitatea cruda de a fi pierdut un sfert de milion de euro dintr-un foc... care-i morala? paunii sunt victime sigure...
    14 0
  • NeoGalaxy
    Care-i problema ta......
    Chiar nai ce comenta.........
    Inchide naibi calculatoru ala si la lecti cu tine......
    Repetentule.........:))
    1 23
  • Sylver
    @tzenu
    NeoGalaxy a scris corect gramatical. Ceea ce nu putem spune si despre tine. Se scrie "n-ai", "naibii", "lectii". Hai, acum fugi inapoi la caligrafie.
    12 0
  • Lupamuttley
    Of of...
    Si marfa pe care noi trebuia sa o primim de la dealerii nostrii..uite cum a ajuns la politia spaniola...
    3 0
  • mowgli
    because he got high
    oare hasisul nu-l scot la licitatie? trebe sa fii tampit sa mergi cu viteza aia si sa stii ca transporit droguri.bine ca nu cu mergea cu spatele in timp ce tragea din bong cu capul scos pe geam si pe parbriz sa aiba un sticker cu "warning - ilegal cargo, do not pull over"
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru