Vânzările Chrysler au crescut în martie cu 24%

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 10.04.2011
Constructorul american Chrysler a înregistrat în luna martie o creştere a vânzărilor cu 24 de procente comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent.

Oficialii constructorului american Chrysler au publicat bilanţul vânzărilor obţinut în ultima lună calendaristică. Astfel, la nivel mondial, Chrysler a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 24 de procente comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, aceştia reuşind să comercializeze 164.092 de automobile.

În ceea ce priveşte vânzările de pe primul trimestru, calculele făcute de americani arată o îmbunătăţire cu 18 procente. Cele 393.879 de maşini comercializate de Chrysler nu au fost însă suficiente pentru a ajunge la o creştere de 32%, aşa cum stabilise Serigo Marchione pentru această perioadă. Mai mult decât atât, directorul executiv doreşte ca până la finele acestui an Chrysler să vândă 2 milioane de automobile.

În luna martie cel mai bine vândut model american pe pieţele străine a fost Jeep Wrangler, cu 2.256 de unităţi cumpărate. În luna martie, în Canda, au fost livrate 20.971 de maşini, cu 7.7% mai mult decât în februarie, iar în Mexic, americanii au comercializat 7.395 de automobile, cu 17 procente mai mult comparativ cu luna precedentă.

Via | Chrysler

Comentarii (4)

  • Top5
    Si uite asa cred ca va ajunge grupul Fiat-Chrysler in top 5 mondial
    10 2
  • 24%...
    Cand vad numarul asta magic...mi-amintesc de TVA-ul nostru...si iar injur toata ziua...
    7 7
  • chrysler
    Ma bucur. Ultimele modele chrysler sunt foarte reusite.
    11 2
  • @ andrey11
    Chrysler Group este in crestere dar Fiat Spa ( prin marcile Fiat si Lancia ) este in cadere libera
    Din ce in ce mai mult devine evident ca partea americana a grupului Fiat-Chrysler devine mult mai importanta decat cea italiana si nu este exclus ca foarte curand, sediul central Fiat-Chrysler sa fie in Detroit si nu in Torino ( aceasta declaratie a lui Sergio Marchionne a inflamat foarte mult spiritele in randul politicienilor italieni ) . Exceptand marcile de nisa Ferrari si Maserati care se afla pe plus, in special datorita cererii foarte mari din China, doar Alfa Romeo se afla pe plus in randul marcilor Fiat SpA, marcile Fiat ( cea mai importanta marca ) si Lancia fiind in cadere libera in toata Europa, inclusiv in Italia acolo unde modelul Fiat de clasa compacta Bravo, este depasit la vanzari de majoritatea rivalilor directi, inclusiv de catre Alfa Romeo Giulietta .
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru