Vanzarile Ford s-au prabusit in SUA

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.11.2008
Luna octombrie a consemnat vanzari cu 30% mai mici pentru marcile grupului Ford pe piata americana.

Esential

30% a fost procentul cu care au scazut vanzarile Ford in SUA.

Ford a raporatat vanzari cu 30% mai mici pe piata Americana in luna octombrie a acestui an, fata de perioada similara a anului precedent.

Gigantul American este serios afectat de prabusirea pietei auto nord-americane, doar pentru trimestrul al doilea inregistrand pierderi de 8.7 miliarde de dolari. imbucuratoare.

In luna octombrie Ford a vandut 132.838 unitati, comparativ cu 190.195 unitati vandute in aceeasi luna din 2007. Trendul descendent a ost sustinut de cererea extrem de scazuta existenta pe segmentul SUV-urilor si pick-up-urilor.

Analistii de pe piata auto sugereaza ca cuantumul pierderilor se va mentine si in al treilea trimestru pentru marcile grupului Ford.

Via | Reuters

Taguri: Ford

Comentarii (2)

  • Tra!an
    Trendul descendent a "ost" sustinut
    0 0
  • Razvan
    Ce mai hal de manageri americani ...
    Dupa ce vad de ani buni ca °trendul° tinde spre masini cat mai mici si compacte cu consum decent (era cazul de studiat gratuit in Europa) si multi functionale (hatchback, MPV, Compact SUV, supermini) ei tot o tin in continuare cu tancurile alea cu motor v20, 8000 cmc si 120 CP care consuma cat 3 locomotive, si chiar dupa criza pretului la petrol (nu economica) ei tot au continuat productia in nestire, pai cum naiba sa nu aiba asa scaderi in vanzari daca nu sunt receptivi la schimbari? O sa avem mari surprize despre producatorii auto americani .. garantat !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru