Vanzarile Rolls-Royce iau avant in lume

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.01.2008
Desi cifra poate parea mica, cele 1010 de exemplare vandute de Rolls in 2007 reprezinta o crestere cu 25% fata de 2006.

Esential

1010 Rolls-Royce-uri s-au vandut in lume in 2007
25% este cresterea fata de 2006

Rolls-Royce are motive de sarbatoare la inceputul anului. Cifrele vanzarilor pe 2007 in toata lumea au crescut cu 25% fata de anul precedent, cele 1010 exemplare vandute de compania britanica stabilind un nou record all-time. Este pentru prima data cand Rolls a trecut de 1000 de masini vandute intr-un an.

Cele mai cumparate modele au fost cele din gama Phantom, versiunea cu patru usi (atat cu ampatament normal cat si cu ampatament lung) reprezentand bestseller-ul Rolls-Royce, cu 75% din totalul unitatilor vandute. Phantom Drophead Coupe a contribuit si el la ascensiunea Rolls, comenzile in crestere determinand o marire a capacitatii de productie a fabricii din Goodwood.

In privinta pietelor de dessfacere, America de Nord ramane cea mai importanta zona pentru Rolls-Royce (40% din totalul vanzarilor, in crestere cu 22% fata de anul precedent), cresteri de top inregistrandu-se de asemenea in Emiratele Arabe Unite si China (in plus cu 70, respectiv 50 de procente).

In lume exista 80 de dealership-uri Rolls-Royce in acest moment, in 2007 exceland punctele de vanzare din Beverly Hills, Abu Dhabi, Tokyo si Dubai.

Sursa: Newspress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru