VATH a creat o versiune de 680 CP a lui Mercedes G55 AMG

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.04.2010
Germanii de la VATH au dezvoltat un kit de tuning pentru Mercedes-Benz G55 AMG. Modelul dezvolta acum 680 CP si 800 Nm si este echipat cu jante din aliaj de 22 inch.

Tunerii de la VATH au creat un pachet de modificari pentru versiunea AMG a lui Mercedes-Benz G-Klasse. Versiunea standard a acestui model dezvolta 500 CP si 700 Nm dintr-un motor V8 de 5.5 litri supraalimentat cu un compresor mecanic. Cei de la Vath au reusit sa obtina 680 CP si 800 Nm, ceea ce ii ridica viteza maxima a lui G 55 AMG la 265 km/h.

Suspensia acestui model va primi amortizoare noi, iar garda la sol va fi redusa cu 35 milimetri. Alaturi de noua suspensie, G 55 AMG a primit un sistem de franare sport cu discuri de 390 milimetri pe fata si jante de aliaj de 22 inch, echipate cu anvelope de 295/35 R22 create de japonezii de la Yokohama. Anvelopele ADV ST de la Yokohama au o sarcina dificila in fata, aceea de a pune pe sosea nu mai putin de 800 Nm si 680 CP in conditiile in care modelul are o masa totala de 2.550 kilograme in versiunea standard.

La nivel estetic, cei de la Vath au echipat modelul G 55 AMG cu o fanta de aerisire pentru capota, o noua bara fata cu fante de aerisire de dimensiuni mari, lumini de pozitie pentru zi cu LED-uri si o instalatie cu xenon. Totodata, tunerii specializati in marca din Stuttgart au creat si un spoiler pentru plafon alaturi de un set de evacuari montate sub panourile laterale.

Interiorul lui G 55 AMG a fost imbracat intr-o combinatie de piele nappa si piele alcantara, alaturi de numeroase ornamente din fibra de carbon. Pachetul de tuning interior este completat de un nou volan sport si de un set de instrumente revizuite.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • cool
    cool
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru