Velozzi dezvaluie crossover-ul Solo

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 26.07.2009
Americanii de la Velozzi au aratat o imagine cu viitorul model denumit Solo. Crossover-ul va fi o masina ecologica si se va baza pe tehnologia multi-carburant.

Compania americana Velozzi a aratat prima imagine cu mult asteptatul crossover, botezat Solo. Noul model este o masina ecologica, un hibrid ce poate fi incarcat de la priza si totodata se bazeaza pe tehnologia multi-carburant. Datorita acesteia, crossover-ul va putea functiona cu benzina, motorina, etanol, metanol sau chiar cu gaz natural.

Performantele automobilului nu sunt de neglijat. Compania afirma ca modelul va accelera de la 0-100 de km/h in 6 secunde iar consumul anuntat va fi de aproximativ 2.4 litri la 100 de kilometri. Americanii au promis de asemenea ca interiorul se va potrivi perfect cu exteriorul stilat al masinii. Velozzi spera ca imaginea cu modelul Solo sa devina ceva real si sa inceapa productia acestuia in anul 2011 sau 2012

via | globalmotors

Comentarii (3)

  • Bethurbazal
    opinie
    Interesant. Cred ca viitorul auto va fi al masinilor personalizate cat mai mult. Nu mai scriu caci cred ca sunt printre putinii care sunt acum acasa in loc sa fiu la soare si/sau la baie.
    1 0
  • gabi o
    I-ai uitat pe cei care sunt din pacate la servici si viseaza la un concediu la mare/munte! Dar nimic de motor? capacitate, cp, Nm... Interesanta tehnologia asta multi-carburant, daca raman in pana in mijlocul pustietatii incep sa cotrobai prin masina dupa un combustibil alternativ :-)))
    1 0
  • nu'i cumva DUSTER?
    Nu'i cumva Dacia Duster ? :| Priveste jantele,semanlizarile din aripi linia dintre plafon si geamuri laterale ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru