Versiune sportiva pentru Kia Cee'd

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.04.2008
Kia Cee'd si Cee'd SW vor fi echipate cu un nou propulsor diesel de 2.0 litri care dezvolta 138 de cai.

Esential

138 de cai putere dezvolta propulsorul diesel de 2.0 litri care va fi disponibil pe Kia Cee\'d si Cee\'d SW.

Fanii Kia care isi doresc un motor mai puternic pentru deja popularul hatchback Cee'd au acum o noua alternativa propusa de constructorul coreean. Propulsorul diesel de 2.0 litri CRDi, folosit pe varianta coupe Pro_Cee'd Sport, va putea fi regasit si pe versiunea cu cinci usi. Cea mai puternica unitate diesel, care dezvolta 138 de cai, va echipa atat varianta hatchback cat si cea break (SW).

Clientii care vor opta pentru noul propulsor diesel vor avea surpriza sa vada ca Kia le-a pregatit si un pachet sportiv care include modificari minore la nivel exterior: jante de 17 inch din aliaj, blocuri optice cu contur negru si geamuri fumurii pentru locurile din spate. La interior, pasagerii se vor putea bucura de o tapiserie din piele cu un imprimeu care imita urma pneurilor si cusaturi argintii pe scaune, volan si cotiera.

Pretul de pornire al versiunii sportive hatchback, echipata cu propulsorul 2.0 CRDi, a fost fixat la 20.334 euro, in timp ce varianta break pleaca de la 20.853 de euro.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • alo, automarket
    de jumatate de an se comercializeaza in romania kia cee'd cu motorul de 2.0 crdi de 140 cp!!!!
    0 0
  • nelu melu
    asa este
    Cand o fiti si voi, niste oameni bine informati? Scrieti o gramada de tampenii fara sa verificati. Asa se intampla cand dai copy si paste la materiale de pe site-uri straine. Halal jurnalisti!
    0 0
  • gabriel
    informatii eronate
    versiunea sportiva se refera probabil la pro_ceed, care are, intr-adevar, pt motorul 2.0 diesel, si suspensii mai rigide. Iar preturile date de voi sunt aiurea. Pretul de pornire pt cee'd 2.0 crdi este 16.900 cu taxe cu tot, iar la pro_cee'd este de 16.700 cu taxe.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru