Versiunile Coupe si Sedan ale noului E-Klasse vor avea preturi identice

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.02.2009
Mercedes a anuntat ca cele doua versiuni ale lui E-Klasse care vor fi prezentate la Geneva vor avea acelasi pret de lansare pe piata. Break-ul si cabrioletul vin la toamna.

Versiunile sedan si coupe ale noii generatii E-Klasse, pe care Mercedes le va prezenta in premiera europeana la Salonul de la Geneva, vor avea preturi identice atunci cand vor fi lansate pe piata. De altfel, cele doua versiuni vor imparti majoritatea elementelor standard si optionale existente in nivelurile de echipare si vor avea motoare comune.

Noul E-Klasse sedan va intra pe piata in luna martie, imediat dupa lansarea de la Geneva, in timp ce pentru E-Klasse Coupe, care il inlocuieste in gama Mercedes pe CLK, clientii vor fi nevoiti sa astepte pana in iunie.

O alta informatie interesanta legata de familia E-Klasse este cea conform careia Mercedes va aduce versiunile Cabriolet si Break la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc in toamna acestui an. Acestea vor intra in vanzare pana la finalul lui 2009.

via | ANE (inreg.)

Comentarii (5)

  • osmihai
    ?
    Am o mare nelamurire!!! E-Klass Coupe e pe platforma actualului C-Klass sau pe platforma noua E-Klass ????????????????????
    0 0
  • mircea
    @osmihai
    Coupe-ul este construit pe platforma noului E-Klasse.
    0 0
  • super
    o idee foarte buna.
    0 0
  • ...
    Cred ca a inceput sa se schibe lumea prea repede, probabil eu am ramas in urma cu dizainul acestor noi modele care mi se par din ce in ce mai hidoase de la un model la altul, nu e vorba de fiecare model Mercedes sau BMW dar in ultimul timp o cam dau in bara din punctul meu de vedere. Ce sa zic, baietii au imaginatie si poate daca privesti dintr-o alta latura ii mai speciala`, dar totusi ar trebui sa se "consulte" cu publicul pt ca el este punctul forte.
    0 0
  • prudentul
    design Mercedes
    Eu cred că Mercedes a reuşit să păstreze o linie conceptuală foarte reuşită pentru modelele sale din ultimii ani, lipsită de elemente şi experimente contoversate precum în cazul BMW. În plus, părerea mea este că modelul CLK şi acum noul E-Klasse sunt printre cele mai superbe modele făcute de firma asta. Priveşte poza de mai sus. Crezi că ar fi necesară "consultarea" publicului? Crezi că "publicul" ar fi mai competent decât nişte profesionişti în design auto? Cred că Renault ar avea nevoie mai degrabă. Să mă scuze posesorii şi iubitorii de Renault, dar vorbind STRICT de aspect, n-am prea văzut la nici o firmă renumită maşini mai anoste decât la Renault.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru