VIDEO: Autocar a testat exclusivistul Ferrari 599XX

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.02.2010
Jurnalistii britanici au reusit sa puna la cale un alt test de senzatie. De aceasta data cu exclusivistul Ferrari 599XX, supercarul de peste 700 de cai putere ce va fi produs in doar 29 de exemplare.

Comentarii (4)

  • o porcarie de masina
    si trebe sa fi beat sa cumperi asa ceva.........
    mai ales cat exista buggati veyron..........
    macar in buggati nuti ingheata bucile in el da la ferrari asta sigur..
    bugati are piele la interior si navi.....si altele
    pe cand ferari asta nare nimik........rusine.......si costa 1.300.000 euro si.......o ti in garaj.........:))))))
    10 2
  • Andrei.P
    Tu chiar crezi ce spui? Inteleg ca esti frustrat ca nu o sa ajungi niciodata sa ai un ferrari, si in acelas timp ca sunt cele mai dorite masini din lume dar poti pastra asta doar pentru tine.
    1 9
  • @tzenu
    Salutari lu'Guta!
    0 1
  • NeoGalaxy
    Masina asta este un proiect de testare prin care cei 29 de detinatori ai ei vor testa masina pe circuit, fiecare cu o echipa de tehnicieni pentru a vedea cat de mult se poate dezvolta masina. Si nu va fi pilotata de piloti amatori ci de clienti talentati, probabil toti selectati foarte riguros. Ceea ce o face un proiect foarte interesant de urmarit pentru ca rezultatele vor fi interesante. Sunt putine si facute cu un scop: sa vada unde sunt limitele tehnologiei actuale. Nu ca sa-ti duca iubita la film, nu ca sa candideze in curse si nici ca sa fie conduse de fraieri.

    Pacat ca posteaza prea multi prosti pe aici, primul care a postat cel putin este exemplul ideal de cocalar, prost si analfabet.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru