VIDEO: BMW ne prezintă cursul special pentru şoferii modelelor Security

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.01.2011
Pe lângă cursurile de şofat şi de siguranţă pentru modelele sale standard, cei de la BMW oferă şi cursuri speciale pentru şoferii care vor conduce modelele Security.

Comentarii (13)

  • omg
    Doamne ce n-as da sa particip si eu la un curs dinasta apoi sa ma angajez ca soferul personal al unui mahar pe un M5 sau daca nu, soferul lui Basescu iar in prima zi sa intru cu el intr-o centrala nucleara sub pretextul ca ne urmaresc comunistii in frunte cu Dinu Patriciu.

    Apropo, clipul asta e mai tare decat un episod Top Gear.
    4 5
  • Eu cred ca si ceilalti 2 producatori de top Audi si Mercedes pentru masinile in varianta security, ofera training pentru soferi. avand in vedere la cat ajunge o masina security, nu e cine stie ce un curs din asta care costa cateva mii de euro
    4 2
  • interesant
    mowgli ,calm,ai avut orgasm?
    2 3
  • @serd
    Nu stiu, vrei sa investighezi? eu sunt prea mic sa-mi dau seama.
    5 3
  • @fanii audi
    woi va credeti mari si tari cand defapt sunteti mici si slabi ,.
    Cel slab va cauta mereu sa atace sub centura , ca se simte in infioritate numerica sau mai slab ca adversarul.
    BMW munceste curat , vinde la nivel mondial curat , si produce cele mai bune motoare din lume si cele mai eficiente masini din lume .
    Dar voi stiti sa strigati numai ORGASM si BLOW JOB , pentru ca atata v-a invatat scoala AUDI .
    Multa sanatate fanilor MERCEDES-BENZ si BMW .
    AXA , STUTTGART - MUNCHEN a trait si va trai .
    11 2
  • M3
    Mai bine i-ar invata cum sa se comporte civilizat in trafic.
    1 6
  • wtf
    Dar astea sunt stupide rau... nu spun neaparat ca m`as descurca eu in situatii de genul, dar sa fim seriosi... daca sa zicem ca ar fi fost cu adevarat 'teroristi', nu`s asa retardati. La prima venea instant o masina si bloca din spate, la a 2`a nu cred eu ca lasau spatiu fix cat sa treaca o masina, la a 3`a tre sa fii idiot sa incerci sa ataci un 'convoi oficial' cu o singura masina si... sa incerci sa`i depasesti, iar la a 4`a tine doar de noroc, mai bine incercau sa puna niste mine care se detonau la apasare... Sau cel putin asta`i parerea mea.
    2 0
  • edrany
    @eu: Sunt doar niste scenarii..si sunt facute doar pentru antrenament nu pentru al omora pe cel din masina. Practic antreneaza soferul sa-si pastreze sangele rece, si sa aiba o viteza de reactie rapida in caz de pericol.
    0 0
  • ...
    Mowgli esti din ce in ce mai idiot si asta nu din cauza mesajului politic ce rezoneaza 100% cu parerile mele. Erai mai destept cand vb despre BMW-ul vechi. Incearca sa privesti remarca in mod constructiv.
    0 2
  • @....
    O privesc deosibit de constrctiv pentru ca ti-ai exprimat opinia la obiect si matur. Dar poate imi spui si de ce ma consideri mai idiot decat eram?
    Sa nu crezi ca salivez la bmw-urile noi, e un vis din copilarie sa fiu fie sofer fie pilot si pot spune ca apoapte mi-am si implinit acest vis, de aceea am facut acel comentariu ca este un curs de sofat foarte util la care mi-as dori sa particip.Nici macar nu are legatura cu BMW, cursu in sine ma intereseaza.Vrei sa spui ca tie nu ti-ar place? Sau esti prea bun pentru astfel de "copilarii"?Mesajul politic desi rezoneaza cu parerile multora, este totusi un mesaj imatur dar facut cu intentie in speranta ca cineva il va gasi comic.

    Respectele mele, ma bucur ca-mi urmaresti comentariile :)
    0 0
  • @fani audi
    Orice lucru bun facut de BMW pentru voi fanii audi e rau .
    Sunteti cu fundul in sus mereu nu sunteti ca totii oamenii de rand.
    Voi nu sunteti barbati sunteti gay .
    4 0
  • @ Mowgli
    Ma bucur ca ar reactionat bine cand mesajul "destul de idiot" a venit din partea mea. Ideea ai prins-o f bine ... comentariile tale sunt printre putinele care merita citite, mai ales in universul de bataie BMW vs. Altii. Si chiar daca fac parte din "Altii" le citesc cu placere. Doar ca acum la final sunt de parere ca a scazut calitatea lor cu 25 - 50% si ma gandeam sa ti-o semnalez ca fapt divers. :) Politica ai dreptate ... nu se discuta aici! In rest ... Multa bafta in continuare!
    2 1
  • @...
    Mersi de semnalare.Ce-i drept nici articole interesante pe tema BMW nu am vazut si am cam zis ce am avut de zis, motiv pentru care am luat o pauza de vreo juma' de an pe automarket.Oricum , mersi de aprecieri ma bucur cand cineva intelege ca nu sunt "doar un alt cocalar incult intr-un bmw". Pentru mine este mai mult de atat dar am capacitatea cerebrala sa respect pasionatii celorlalte marci, dar din pacate nici in tabara cealalta nu vad pasionati in sensul adevarat.

    Bafta si tie si sper sa ne mai contrazicem la fel de prietenos si constructiv si pe alte stiri.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru