VIDEO: BMW Williams Vs. BMW M5

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.07.2007
Nu este un test comparativ, ci o demonstratie clara a ceea ce insemana un bolid de F1 pentru un om normal.
Baietii de la Fifth Gear nu au incercat sa compare monopostul de Formula 1 cu BMW M5, ci au vrut sa ne arate ce inseamna sa conduci un bolid de curse. Prezentatorul Tiff Needell, pilotul de ocazie de pe monopostul Williams, ne-a aratat ce inseamna sa conduci o masina de Formula 1. Si ne-a transmis un lucru cert: senzatiile sunt incredibile, unice!

Comentarii (33)

  • Belea
    Vreau si eu..:)))
    0 0
  • niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    fac pariu k pot sail fac cu bicileta...=))....glumeam....prea shukr
    0 0
  • martalogu'
    pacat de m5
    sa o ia cineva pe tanti de la volan ca strica masina
    0 0
  • williams
    Pacat ca esti tu cretin!
    Cred ca tanti aia te face de nu te vezi, pe orice masina ai vrea tu!
    dar ce sa faci?!, asa-i cand ai 15 ani si te crezi in cel mai destept !
    0 0
  • martalogu'
    original
    hahaha! buna replica... tine-ti parerile pt tine. tipic romanesc a porni ceva din nimic
    0 0
  • tanti
    Eu as fi chiar dornic sa ma faca tanti cu masina!
    0 0
  • williams
    tipic romanesc este sa fii misogin! asa ca tine! iar daca era tipic romanesc sa se inceapa ceva din nimic, atunci eram printre primele popoare ale lumii... nu la coada civilizatiilor!

    Tipa este Vicki Butler-Henderson, prezentatoare Fifth Gear- ar trebui sa cauti sa vezi ce stie cu volanul!
    0 0
  • martalogu'
    irelevant
    chiar nu ma intereseaza cine e.. nu avea ce cauta cu masina pe iarba. doar daca mergea la un gratar ceva
    0 0
  • plumbix
    doamne ce prafi... pai ba a si zis ca sa intimidat cand a vazut monopostu ala in spate... da na.. ce sa-i faci...asa e cand te crezi mai bun ca altii.. aia cred ca are km cu spatele cat n-ai tu normal... noi sa fim sanatosi..
    0 0
  • martalogu'
    nu zau?
    s-a intimidat? atunci n-are ce cauta la volan!
    0 0
  • X si O
    martalog mai esti!
    da tu ai ce cauta la volan? nici permis nu cred ca ai!

    domnilor nu mai vorbiti sa va aflati in seama - generatia cernobil ce sa-i faci! auzi la el s-a intimidat, n-are ce cauta. in ce an esti ma nascut? te-a facut mamica cu vreun miner in 1991??? cam asa suna logica ta! esti la nivelul omului din pestera daca cgandesti asa!
    0 0
  • SuperstarDriver
    :)
    Misto filmuletzul n-am ce zice, dar ar fi fost mai interesant un Ferrari F1 vs un Ferrari de strada (ca deja bmw a ajuns BAVARIAN MOTHERFUCKIN WORKSHIT)...si pun pariu ca pot nimicii masina de F1 cu un Caparo T1:D
    0 0
  • martalogu'
    mdea...
    tot ca romanu' si nenea de mai sus da macar a spus ceva mai original. chiar am ras. asta e.. macar el mi-a dat 16 ani :)) "domnilor" tipic pt homo habilis e sa reactioneze la nivel de creier reptilian. ca atunci cand pornesti o polemica aiurea prin replici aruncate doar de plictiseala. hai ceau si succes in peregrinarile voastre prin posturile de pe automarket
    0 0
  • vechi
    cam veche stirea asta. Cateva luni pe putin, dar aparent destul de multi nu l-au vazut inca :)
    0 0
  • cautati de youtube sa vedeti ce a bolizi a testat vicki pentru fifth gear si poate va mai ganditi de la kawasaki la.... murcialago...chiar si un tir
    0 0
  • si totusi sa nu deviem...
    Vreau si eu cu titiul ala miiiic!
    :D
    0 0
  • DIFERENTE MARI
    Incercati sa "vedeti" diferenta intre un bolid F1 si orice alta masina.
    In cazul de fata BMW M5 are 1.855Kg iar BMW Williams F1 aproximativ 750-800Kg apoi BMW M5 are aproape 300CP iar BMW Williams undeva cate 800CP, mai facem comparatie ? greutate jumatate, putere dublu ?
    P.S. Tipa este cea mai adevarata femeie pilot, pentru cei care nu cunosc sau nu vad acest lucru.
    0 0
  • ba martalogule...de ce esti asa limitat in gandire ?
    ma intreb tu ce ai face,cand conducandu-ti dacia ta,in a 5a la 60km/h, iti vine din spate un monopost f1? desigur,inteligenta ta si gandirea rationala dovedita prin posturile de mai de sus iti permit sa-ti menti calmul...eventual poate te si tragi cu el.si cand te-ai trezit mancai pietris! macar de ai conduce tu ca tipa aia retardatule!!!
    0 0
  • test
    oau, o fi test dar fata aia merge prea tare, iar tiff e un maestru, au toti experienta cu carul in masini ca asta este meseria lor...
    pentru restul, daca vreti sa simtiti o particica din cum este intr-o F1 (as fi vrut sa am ocazia) incercati o supersportiva Yamaha R1 Kawasaki ZX9R hiyabusa sau alte asememnea bijuterii... va garantez ca 0-100 in 2.5-3 sec va ia rasuflarea... si sunt "doar" 150-200 bhp la 250-300 kg max... ginditi-va cum va veti simti pe 4 roti cu 800 bhp si max 600 kg...
    0 0
  • E veche
    E fff veche stirea asta, nu gaseati si voi ceva mai nou???


    P.S. Cu tricourile de la f1 champ cum ramane, knd le trimiteti????
    0 0
  • mariusyet
    Misto
    Ideea e urmatoarea: Acum cateva zile era prezentata o competitie inegala intre SLR McLaren si Bugatti Veyron. Si am facut o remarca. Sunt tare curios daca Bugatti-ul ar reusi macar sa se tina dupa monopostul ala de Formula 1 pe acceleratie si cel mai curios as fi cu cate secunde ar ramine in urma. Aveti aici dovada a ceea ce poate face un monopost de F1 - 2.4 secunde 100 km/h si atinge 300 la ora in 16.7 secunde sau ceva de genul asta cu start de pe loc. Poate peste 350 kn/h. Ar avea de castigat Bugatti-yl dar pana acolo e net inferior. Sunt curios ce masina cu motor cu aprindere interna i-ar putea face fata lui Alonso si Sagetii Argintii de la McLaren.
    0 0
  • Marian
    deosebit
    Foarte inspirati realizatorii, au subliniat ce era de subliniat!
    Cu toate ca nu cred ca au fortat masinile la limita (cred ca e de inteles, sunt totusi masini f scumpe)
    demostratia aduce cu picioarele (mai aproape) de pamant pe posesorii unor supercaruri ca M5!
    F fain!
    0 0
  • CONU FANE
    opinie
    INTERESANT
    0 0
  • O demonstratie de ce este in stare un bolid de F1 in fata unui road-car... Fantastic ! Totusi, ma intreb ce s-ar fi intamplat daca amandoi erau piloti activi in F1, printre primii...
    0 0
  • Andrei
    de acord cu Marian
    E satula lumea de figuranti cu masini scumpe, poate asa vor intelege cativa dintre ei ce inseamna o masina puternica si mai ales ce inseamna sa fii un sofer adevarat.
    0 0
  • masini
    Nu inteleg de ce ziceti ca acea masina (M5) este scumpa ?
    Sa va dau un exemplu a aparut anul asta M6 pret de pornire 90.000 euro fata de competitorii sai Lamborghini,Ferari,Mercedes,Aston Martin etc cu ultimele creatii de la unii dintre cei mentionati si cu preturi incepand de la cel putin dublu fata de masina amintita.Problema este ca le si bate (vezi filme cat si specificatii pe internet).
    M3 avea 400 cp cum poti sa zici de M5 ca are 300cp , are peste 500cp (vezi noul M3 care trebuie sa apara i-au mai bagat 20 cp are 420cp).
    Si asculta ce zice prezentatorul in film(oricum testul e facut in 2005-2006)
    0 0
  • bicolorul
    SUPER
    Super filmulet! Parca M5-ul nici nu se misca in fata masinii de F1.
    PS: Nu va mai certati aiurea, nu stiti ca noi romanii trebuie sa fim noi mai presus decat ceilalti, sa aratam ca le stim noi pe toate si suntem mai buni decat altii.
    PS2: Chiar o invidiez pe Vicki cand apare conducand o super masina si dandu-i bice :-)
    0 0
  • granturismo
    superstardriver?
    Superstardriver, tu chiar crezi ca ai face fata la acceleratiile alea? Eu sunt convins ca multi dintre noi, care mai dam cate o liniuta, am lesina la g-urile unei masini de F1... asa ca nu mai faceti pe vitejii... multi cred ca nici un evo sau o impreza nu controleaza cum trebuie, dar o masina de F1...
    0 0
  • pentru "cunoscatori"
    in primul rand comparatia asta e facuta doar asa...pentru a arata ca M5-ul se tine cat de cat de un monopost...in al doilea rand un BMW M5 E60 are 507 cai...si e o masina de strada...chiar o masina de familie din prisma celor 4 usi si a marimii interioare...asa ca nu va mai dati toti cunoscatori...ca x are y cai si nu mai faceti comparatii intre un monopost si o masina de serie...e ca si cum ai pune cainele sa traga la caruta si dupa de ce te uiti la el te intrebi de ce n-are potcoave...:)
    0 0
  • optiplex1985
    pai...
    nu are nici o sansa o masina de strada in fata uneia de F1. is curios sa vad cum ar reactiona un VEYRON in loc la M5 ;) (sau un McLaren F1) !?
    0 0
  • m5
    Niciunul dintre voi nu a condus, ca a nu mai zic sa detina o masina de circuit ( nu monopost de F1 ), dar sunteti experti si aveti tot felul de pareri, bazate pe nimic, toti credeti si aveti banuieli insa nimic concret.
    Eu zic sa va duce-ti la mamicile voastre sa va dea bani ca altfel va deconecteaza astia de la net !
    Pa
    0 0
  • jonny bravo
    discutii
    mai baieti cum puteti sa comparati o masina de serie cu F1 ? am si eu M5 dar sunt realist !!!
    0 0
  • un mic sfat
    hai sa ne jucam si noi cu masinutele ... voi vreti sa conduceti un F1 de ala dar v`ati intrebat ceva ... oare cum se conduce ala? pot sa fac macar o tura de pista fara sa ies in decor?sau mai rau decolezi ;)) :)) salutare ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru