VIDEO: BMW X3 face misto de SUV-urile americane

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 26.04.2008
BMW promoveaza compactul X3 peste Ocean printr-o reclama in care SUV-urile americane sunt luate peste picior.

via | Carscoop

Taguri: BMW, X3

Comentarii (30)

  • claudiu
    rahat
    x3 este un raha.t . mai bine punea-i x6 ca acela are succes.
    0 0
  • @claudiu
    agramatule!!!
    0 0
  • URAGANU
    Videanu INC.
    Ce sa le faci ma tata, se vede ca au votat cu Videan-u toti :))))))))))) Intr-o tara de inculti agramati putem spune ca exista si fani de masini :)))))))
    0 0
  • sfera96
    papagali ~
    cine nu are nici o treaba cu masinile se ia de ortografie , cat lui claudiu , x6 e din alta clasa , x3 concureaza cu audi q5 si mazda cx7
    0 0
  • hei
    Mai degraba cred ca ei se auto-persifleaza !Adica se iau singuri la "misto" . A propos , cred ca "misto"e ceva pe tiganeste....se potriveste cu masina.
    0 0
  • sfera96
    si oricum
    designul pt x3 , x5 si x6 e facut tot de (0 design) americani , nici nu se compara cu audi
    0 0
  • :)
    Hristos anviat la tata lumea :)
    0 0
  • ...
    adevarat a inviat :)
    0 0
  • e parerea voastra!
    Never un SUV american sa coboare la nivelul masinilor europene sau nipone....am un Jeep Grand Cherokee LOREDO de 3,7L in 6 V made in USA, pur sange top teren adus din USA, nu-i facut in Austria....fratilor n-am adversar pe soarelui, doar politia m-a prins de 3 ori,dar spaga-i sfanta...reclama-i ptr neavizati.....o zi buna!
    0 0
  • RAptorFx
    misto ad-ul
    Tare de tot. Mai ales cand ii sare caroseria la ala. Dar ar fi tare sa stim c a fost in capul scenaristului cand ia aruncat caroseria aluia. LOL Tzuk dulce. Ah si PASTE FERICIT la all.
    0 0
  • Paste fericit!
    Pentru a pastra spiritul zilei acestea... intrebarea este...pe cita lume fara auto ai urca sa-i duci cu BMW-X3-ul tau...Paste fericit la toti!
    0 0
  • TheSpecialist
    @Alex
    Paste fericit tuturor!Alex cuvantul "misto" nu este de origine rromanes ci germana. "Mit stock" - Cu baston. In anii 40 era moda palariei si a bastonuli. Cand o domnisoara intalnea un domn cu palarie si baston, spunea ca a intalnit un domn "Mit Stock" adica super elegant, ferches, spilcuit.Noi folosim expresia "misto" tot cam in acelasi sens.Cat despre BMW X 3 chiar ca nu are de ce sa faca misto de masinile americane. Aici in N America X3-ul este ruda cea saraca a automobilelor SUV de lux. (Sport Utility Vehicles)
    0 0
  • dennys
    nu-mi place x3
    x3-ul nu are nici un gust la design. Q5-ul de la Audi i-mi place mai tare.
    0 0
  • Andrei
    X3
    Va rog frumos..am un x3 2.0D. Este un mit faptul ca masinile nemtesti sunt fiabile. Am avut probleme cu pompa de apa, coloana de volan care si acum dupa ce au schimbat caseta + coloana tot trepideaza la viraje pe loc. Iarna mai ingheata cate o usa de nu se mai inchide decat dupa ce o trantesti de vreo 10- 15 ori. Fel de fel de chitibusuri d-astea. Dar consuma putin domn'le.
    0 0
  • pt "specialistul"
    bai tata, daca tu folosesti cuvantul in sensul ala, poate imi explici si mie ce inseamna "masina misto"??? adica o masina cu baston si palarie????las-o-n palaria ei de treaba si nu mai aruncati toate prostiile pe gura... folositi alte parti ale corpului;) e cuvant tiganesc toata ziua si toata noaptea...
    0 0
  • pt dana
    daca te-a prins politia pe soarelui, inseamna ca mai bine te lasi pagubas/a. am depasit cu rabla mea, veche de 17, tot o americana, gramada de din astea ca a ta. doar ca pe pitesti ;) si de consumat consuma de 10 ori mai putin decat a ta. masinile americane sunt destul de proaste, mai ales daca sunt facute la ei. o zi buna
    0 0
  • eduardo_9
    ma masina e buna da e de femei
    0 0
  • un carcotas
    @ alt alex
    Vazand stilul plin de politete si eleganta in care raspunzi, nici nu e de mirare ca ti-ai format convingerea (gresita) despre originea tiganeasca a cuvantului "misto". "TheSpecialist" are dreptate, "misto" vine de la "mit stock".
    0 0
  • un carcotas
    tot @ alt alex
    > … ce inseamna “masina misto"??? adica o masina cu baston si palarie????Pentru tine probabil ca asta inseamna. Daca ar fi vorba de o “masina cool”, probabil ca traducerea ta ar fi “masina rece, racoroasa”… :)
    0 0
  • andrei
    mishto:))
    mai cititzi shi voi ceva;), dupa cum spun shi vreo 2 omushteni mai sus "mishto" vine din germana;). Cat despre X3 ...nu prea imi place(parerea mea) o fi ea buna da .... la design e cam varza. despre masinile americane ce pot sa zic... sunt cam mari:D, consuma putzin peste masura:D, dar ce ii drept e ca itzi ofera un confort ca la mama acasa;). Am avut ocazia sa fac un drum pana in germania cu un C. 300C shi tot ce pot sa zic ...JOS PALARIA:D PASTE FERICIT!!
    0 0
  • hawaii
    germana-tiganeasca
    Bai nemtilor...misto e tiganesc...inseamna ''bine'',n`are nici o legatura cu baston si palarie...dafto buleandro mui...
    0 0
  • si acum despre cip
    Ca sa nu uit, parca ati fi o gasca de cretini.Pierdeti din vedere ceea ce ni se arat aici ca sa va certati care masina e mai buna.Aici dragi copii ni se arat un clip publicitar iar tema discutiei ar fi despre clip nu despre masina lu' "dana".Iar clipul este f misto(din tiganeste smart ass).Trateaza foarte ironic si cu mult umor tema "Ce e in gusa ii si-n capusa", adica pentru "dana" ca sa se prinda, BMW vinde o masina corecta foarte buna si fara chestii ascunse o masina de incredere si fara surprize neplacute.Faptul ca se leaga de SUv-urile americane e doar nevoia de a pune in opozitie un anumit tip de masini(cele americane aici) cu produsul propriu.Deci ca sa nu te mai ataci "danutza" consoleaza-te cu gandul ca puteau fi si alte categori de masini nu neaparat cele americane.Oricum simpatic si foarte amuzant clip, nu-i asa gasca de creti? Clip care nu acuza masinile americane si le foloseste repet intr-un contrapunct ironic.Si btw nici mie nu-mi place x3
    0 0
  • pt dana
    .... esti pe langa rau daca te lauzi cu un grand cherokee .... SUV-urile americane in afara de faptul ca sunt mari grele si consuma enorm , nimic de ele .... creste pretul benzinei si in america si incep sa se planga posesorii de camioane
    0 0
  • pentru cu jeep
    ce baiat esti tu mah cu LAREDO al tau. nici macar nu exista modelul.
    0 0
  • misto
    Pentru ce i care cunosc istoria Bucurestilor: Carol I, cand a fost incununat ca Rege in Romania, a adus cu el o multime de mici meseriasi germani, care lipseau de tot in tara! Numele multor piese mecanice sunt germane (ca surub, saiba, etc). Cuvantul mishto provine de la primul fotograf instalat in Bucuresti, care, conform obiceiului epocii, facea poze pentru clasa de sus, cu baston (mit Stock) sau pentru cei mai saraci, fara baston (Ohne Stock). Cuvantul mishto a ramas sa desemneze "mai grozav", sau calitatea intaia, in timp ce Ohne Stock a disparut (nu era nevoie de el).
    0 0
  • nu conteaza
    pt Dana cu LOREDO
    bai fato tu nici nu stii ce masina ai... jeep-ul tau e un cherokee..nivelul de dotari si motorizare e LAREDO. nu LOREDO. uita-te in talon inainte sa scrii pe forumuri... eh.. femeile si masinile de sub ele... paralele. :))
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    2008 =))
    va certati degeaba pe un subiect ... degeaba ... 2 masini degeaba (laredo & x3) ... bine ca a aparut GLK ... nu de alta da se simtea nevoia ...
    0 0
  • blamati toti x3 ptr k nu aveti.....dar daca x3 ar costa cat costa un logan v.ati lua toti....nu vorbiti in nestiinta d cauza
    0 0
  • MateiS
    X3
    Conduc destul de des X3-ul sefului meu (2.0D 150CP), azi face a 4-a revizie (la 132000km, in mai putin de 2 ani) si in afata de consumul mediu fenomenal, de 7.5% de cand il are, a avut cateva probleme care s-au rezolvat foarte prompt in garantie: a cedat mecanismul inchiderii centralizate de pe rezervor, a facut figuri un senzor de declansate a airbag-urilor si a ars cateva becuri pe spate. Repet masina e "haituita" in regim de firma si e cea mai fiabila din tot parcul auto. Si desi imi face placere sa o conduc din cand in cand, nu m-ar incanta sa o am fiindca nu-mi plac SUV-urile, insa trebuie sa recunosc meritele pe care le are masina asta la capitolul fiabilitate, stabilitate, ergonomie si chiar si confort! Rog nu dati cu pietre!!! E doar o parere!! Va salut!!
    0 0
  • X3 masina de rahat
    AsTA AU SPUS baietii la TOP Gear. Mie-mi place X5 si nimic din SUVurile americane. Oricum este deplasata reclama. As face o reclama in care un truck intra intr-un X3. Praf il face! In schimb in SUV-urile americane, n-ai probleme. Nu-ti trebuie manevrabilitate in N. America la nivelul la care ai nevoie in Europa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru