VIDEO: BMW X6 M a fost scos la incalzire pe circuit

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 11.07.2009
Imagini noi pe circuit cu modelul X6 M al constructorului bavarez, propulsat de un motor V8 bi-turbo de 4.4 litri, care livreaza 555 CP si dezvolta 678 Nm.

Comentarii (5)

  • ce porcarie...
    nu e criza? de ce se mai produc SUV-uri?
    2 6
  • fan bmw
    pentru unii nu...
    nu, e criza

    Si apoi nue prost cel ce care cere, eprost al care da
    1 2
  • daaaa ai dreptate
    propun sa se dea o lege prin care sa nu se mai construiasca masini ci doar biciclete sa fie Raul multumit
    3 2
  • @Raul
    Ori esti prost ori te prefaci!
    1 3
  • STOP!...
    Promit ca inchid repede usa!... STOP jignirilor la adresa celorlalti, doar pt a demostra ca exista niste gradatii ale prostiei... Oricum cel care-l face prost pe cineva e la fel daca nu mai ... decat persoana jignita... Omul si-a exprimat o opinie, o revolta impotriva SUV-urilor (mai pe intelesul majoritatii "jeep"-urilor) carora justitiar vorbind nici eu nu le vad rostul... Ori e masina off-road, ori sport... Hibridizarea celor 2 e reflexia cererii stupide a unora care-si fac un scop in a "Bamboo"-idiza o necesitate simpla si fireasca de deplasare de la A la B. Pentru acestia e mai importanta "declaratia" pe care o face masina, decat masina insasi... Iar celor care vor sa ma combata le urez pofta mare in hranirea iluzorie a visurilor ca vor urca si ei in groapa junglei urbane in care combustibilul e orgoliul nesatul... Pentru cei care nu inteleg metafora, mai pe cartiereste, sintagma (scuzati cuvantul!) "esti fraier daca nu esti smecher" este la fel de adevarata precum aceasta masina (si intreaga specie din care face parte) consuma 3%. Impactul asupra mediului acestor "jeep"-uri este la fel de dur precum adevarul din zicala care zice ca, cateodata nu conteaza ce vrei, ci ceea ce poti!... Nu e o tragedie ca nu faci parte din grupul "Poponetilor"!... Lasa necesitatea sa-ti dicteze nevoile si utilizeaza atat cat iti trebuie si poti... Tastare placuta in continuare!...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru