VIDEO: Cel mai tare Mercedes SL AMG in actiune

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 12.07.2008
Mercedes a publicat trei filme de prezentare a lui Mercedes SL 65 AMG Black Series, cel mai puternic exponat al seriei SL.

Comentarii (12)

  • prudentul
    Mein Gott! Unglaublich!
    1)Rău îi alcătuită lumea asta. Unii se uită salivând, alţii scot un kil de bani s-o cumpere, alţii sunt plătiţi s-o piloteze. Eu nu reuşesc să ies din prima categorie.
    2)AÅŸa calitate de imagine...mai rar.
    3)Ce circuit o fi?
    4)Ultimile cadre de la sfârşitul celui de-al treilea clip. Pilotul se dă jos, îşi scoate casca şi...stupoare...are o figură de parcă urmează să fie spânzurat în următoarele cinci minute. Rog să postaţi răspunsuri/presupuneri/păreri/aberaţii despre figura disperată a norocosului ca tocmai a condus, pardon, pilotat aceasta rachetă terestra, pardon, acest SL AMG.
    0 0
  • lapusneanu
    ce pot sa zic!masina fara folos. Mai bine acesti cai putere sa fie folositi cu ratiune nu pentru a polua atmosfera, caci cind ma gindesc la consum, offff
    0 1
  • Crysty
    SL 65 AMG
    Superb acest bolid ! Mi-as dori si eu una ! Iar bernd Schneider, asa arata el dupa fiecare cursa din dTM pe Noul C klasse !
    0 0
  • andrei
    mofturi
    masinile de genul asta sunt niste mofturi...in plus, se stie k la mercedes o treime din pretul masinii e performanta si 2 treimi insigna...la ce pret au mercedesurile, ar trenui sa zboare!!!!
    0 0
  • hai sictir, de parca la ferrari nu platesti 2/3 sigla, recunoaste ca te oftici ca nu o sa ai niciodata un asa bolid :)
    0 0
  • @prudentul
    Bernd Schneider e ala.......
    0 0
  • dangelo
    bine mah
    bine mah ca ai tu mercedes (bot de cal probabil sau cobra)salivezi si tu la o asemenea masina:)...e frumoasa scumpa si cu un consum cat china....(bine ca nu e scumpa gazolina:))...astept cat de curand sa o vad in romania..ca doar avem destui care e cu bani si besini in cap...;)))
    0 0
  • luxxxien
    ahhhhh
    Intr-adevar masina fara folos, un moft cu pret exagerat...
    Cand eram copil cea mai sexy masina mi se parea 911... Inca este una dintre cele mai sexy masini...
    Dar nemtii astia rigurosi si reci parca scot masini din ce in ce mai frumoase... Iar AMG incanta cu fiecare nou model preparat...
    Si ce daca rezervele de petrol scad de la o zi la alta???
    Carpe diem!
    Cat mai putem...
    0 0
  • lol
    tot Loganu nostru ii mai bun :))
    mai ales acum cu face-liftu
    0 0
  • prost
    alt idiot cu loganu
    romania o tsara plina de idioti ca tn
    0 0
  • altu fara haz
    bai fratica daca nu ai observat de logan s-a pomenit in gluma. k sa intelegi mai bn e ca si cand ai suna la cineva si ai pune muzica la telefon.. . in legatura cu video (de buna calitate) se aude masina asta parca ar fi TGV. parca ar avea motor cu reactie.
    0 0
  • cine comenteaza la adresa preturilor mercedes, inseamna ca nu a mers in viata lui cu un mercedes. confortul oferit de un model de 30 de ani este superior celui oferit de multe masini din ziua de azi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru