VIDEO: Clip de promovare emotionant semnat BMW

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 21.06.2009
BMW a publicat un clip cu, pentru si despre fanii marcii. Intitulat "Freude" ("Bucurie"), filmul ilustreaza in imagini esenta BMW.

Ultima productie prin care BMW se autopromoveaza este intitulata "Freude" ("Bucurie") si este o dedicatie pe care producatorul bavarez le-o face fanilor sai din toata lumea. Filmul aduna in acelasi loc modele din trecut si modele din prezent, alaturandu-le acestora imagini de istorie si un text emotionant.

Traducerea textului:

Noi suntem BMW. Dar noi nu construim doar masini. Dezvoltam masini ale timpului. Construim "pluguri" de zapada. Si construim opere de arta. Noi ne facem prieteni. Si avem grija de prietenii nostri. Suntem eficienti si dinamici. Noi dam un alt aspect viitorului. Ne-a fost clar inca de la inceput ca tot ceea ce simt oamenii este la fel de important ca si ceea ce conduc acestia. Bucuria ne pune in miscare. Bucuria inseamna BMW.

 

Taguri: BMW, video

Comentarii (7)

  • zarnesteanu
    Iar acum
    Or sa apara toyota si honda sa ne spuna ce senzatii unice au vidanjorul si femeia de servici la volanul vidanjei si al masinii de spalat. Cate esente tari si suflu de viata simti din haznaua proaspat curatata sau dupa ce ai puricat scamele din filtrul masinii de splat .

    De fapt tot ce vor face va fi sa plateasca o firma adevarata din California sau Europa iar randurile de mai sus vor aparea transformate intr-o lumina similara cu a clipului BMW.

    Iar vidanjorul si femeia de servici vor fi si mai fericiti. Pana la adanci batraneti.
    6 15
  • bravo BMW
    frumos clip
    7 0
  • gabi o
    bravo bmw
    inca nu au aparut posesorii de w-tdi sh-germania?
    0 4
  • Robert
    Porsche
    Dragutz, dar nu se compara cu cele Porsche.
    3 4
  • Quandt
    BMW arata realitatea.
    JUST BMW restul nu mai conteaza.
    TOATA gama de la BMW e cea mai puternica din lume.
    INAFARA de BMW mi-as lua un S-class 600 si in rest nimic
    7 5
  • pt ala de mai sus
    Pt Bayer, oi fi avut si tu un ursulet sau o pisicuta si te spargi in figuri , in primul rand nu ai bani sa iti iei un s class 600 nou, nu sh , si in al doilea rand nu ai bani de benzina,3asigurare, si 4 nu te tine.... caterincosule...
    1 5
  • @pt ala de mai sus
    si daca are ursuletz sau pisicutza care e baiu?e mai prost sau cum?ambele sunt masini foarte bune, mai bune decat multe masini din 2008-2009.Care e baiu ca nu are omu bani de s class? spune ca si-ar lua, cum si eu mi-as lua si is ferm convins ca si tu ti-ai lua alta masina daca ai fi bogat.El nu are bani de s class, intrebarea e, tu ai? sau numa ai pus un post, off-topic de dragu de a jigni un om.

    si daca ioio=yoyo, atunci imi pare rau ca am scris.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru