VIDEO: Confruntare urbana intre doua modele Porsche

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.03.2008
Un Porsche GT3 si un Cayman GTR se dueleaza si fac spectacol pe o strada din New York.

Comentarii (5)

  • emilio
    iaca fleoshk...
    Orice cimpanzeu poate sa mearga drept ianinte, tovarasi! Si dupa aia, sa apese tare pe pedala sa se intoarca necontrolat.
    0 0
  • Retard
    Iti dai seama ce te-ai injurat singur in cazul asta? Iti garantez ca tu nu poti face niciuna din fazele pe care le fac eiu in clip. Daca ai fi incercat vreodata nu ai mai fi spus ca e simplu.
    0 0
  • Mariusr22
    Hmmm
    Nici mie nu mi s-au parut cine stie ce profi. Poate ca e o competitie pentru amatori. Oricum filmarea e de exceptie, cel putin partea din interior mi se pare reusita, iar masinile ..... nu stiu daca le vom atinge vreodata, in nici-un caz sa le conducem.
    0 0
  • luxxxien
    deci
    filmuletul este o foarte mascata reclama...Sa pui un Cayman GTR langa un GT3 de curse si sa demonstrezi ca performantele sunt apropiate, asta a fost scopul "intrecerii". Mi se pare totusi incredibil ca GT3-ul nu poate sta pe drum decat dupa vreo 40 de metri si becul de la controlul tractiunii sta in permanenta aprins... Asta da putere...
    0 0
  • mare smecherie
    Ati mers cu un M3 fara ESP. Iti trebuie mana sa pleci cu el in forta. Si nu se compara cu un gt3 ,asta cred ca are mult peste 415 CP, chiar si cu sistemul de control al tractiunii cuplat.Sigur sunt mult mai pregatiti decat noi, amatorii!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru