VIDEO: Cum vom circula in viitor

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.08.2007
Initiativa Masdar: Zero emisii, zero carburanti, zero trafic, zero cheltuieli- asa se va calatori in viitor!
Este poate cel mai ambitios si mai revolutionar proiect conceput in spiritul protectiei mediului. Compania Masdar a lansat un proiect care prefigureaza orasul viitorului. Oamenii de stiinta s-au axat pe modul in care va arata sistemul de transport pentru masinile personale. Proiectul se axeaza pe orasul Abu Dhabi, care ar urma sa fie tranformat intr-un paradis verde. Proiectul ar putea fi demarat incepand cu anul 2009.

Comentarii (3)

  • BobbyZ
    Evolution!!
    "one day, all cities will be build like this" asta spune totul despre noua lor (a corporatilor) dorinta de a controla populatia! Nu iti place? Fugi! Unde? In desert, ca altundeva nu ai unde, pt ca o sa fie totul pe baza de scanare bio-metrica!! Traiasca progresul tehnologic!! (Viziune paranoica!) Altfel, este bine ca au luat o initiativa atat de radicala pt ca asta inseamna ca petrolul nu o sa le mai aduca venituri, adica nu o mai pot tine mult cu exploatarile! In 15 ani o sa fie imposibil pt orice metropola sa mai ajunga Dubaiul...
    0 0
  • Cheguevara
    dorinte ne implinite
    aseameanea proiecte au fost si in trecut. Dar nimeni nu a reusit sa le puna in practica. Emiratele fara productie si consum de petrol ar fi ZERO. Da Z-E-R-O , pt k prin petrol au ajuns sa se imbogateasca. Asadar sunt doar vise!
    0 0
  • nush ce sa zic
    sunt si pro si contra acestor proiecte.dak stam bine sa ne gandim toate au o parte rea in mai mik sau mai mare masura.orasu ala deja e o puscarie.tot ce faci este atent observat.lipseste libertatea kre si in ziua de azi este inklkta.nush ce sa zis.sa fak ce or vrea k eu oricum nu o sa ies in castig la toata afacerea asta....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru