VIDEO: Duelul berlinelor premium - Audi A6 vs BMW 535i vs Infiniti M37S

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.07.2010
Jurnaliştii americani de la Car and Driver au pus la punct un comparativ între cele mai puternice berline premium ale momentului: BMW 535i, Infiniti M37S şi Audi A6 3.0T.

Comentarii (32)

  • HA HA HA
    Stim ca voi vroiati sa puneti Infiniti pe primul loc , dar ati zis sa nu bata la ochi. Cat despre AUDI si BMW , alti zic ca 5 este mai tare. Oricum mai frumos , dar mai nou este seria 5.
    11 6
  • Vrajeala pe fata, lasati-ne mai americanilor ca facem si noi teste , nu doar voi. AUDI pe primul loc , cat v-a dat ?!! Toata lumea spune ca seria 5 este mai tare si voi ...... . Un exemplu AUDI S6 cu V10 436 Cp si BMW cu V8 407 Cp, este mai rapid. BMW este peste A6 la toate capitolele, cel putin pana la noul A6.
    12 16
  • E?
    Dar Clasa E , Jaguarul nou si Lexus nu sunt premium ?

    Hmmm... ciudat.
    19 6
  • Americani idioti
    seria 5 pe locul 3 si A6 pe locul 1. ce gluma buna. A6 e sub toti concurentii sai iar smecherii de americani il pun pe primul loc.
    15 14
  • siguuur ca da
    Stati linistiti, nici fanii audi nu cred asta, actualul a6 a aparut in 2004, a primit un face lift acu 2 ani, cum sa fie mai bun ca seria 5 care a aparut la sf lui 2009, asta e asa sa incinga spiritele :))
    13 12
  • Motorul Audi din acest comparativ a fost lansat in 2010
    Actualul A6 a aparut in 2004, dar motorul Audi din acest comparativ a fost lansat in urma cu cateva luni . Toti jurnalistii care l-au testat ( din Europa si SUA ) au avut numai aprecieri asupra acestui motor hi-tech : 4 axe cu came, injectie directa de benzina si compresor mecanic .
    16 10
  • Vasilon
    1.BMW
    2.Audi
    3.Infiniti
    15 11
  • @BMW_CS
    Esti saracut in gandire se vede ca esti de unde .....Tu esti dala aaaaa uite BMW....cea mai tare ...Audi cea mai proasta mai proasta ca un Logan !! fara sa judece deloc
    11 10
  • ce fel de test e asta fara un mercedes?
    10 6
  • Despre ce DUEL e vorba daca sunt TREI masini? sau cumva e ca in vorba aceea; cei patru apostoli erau de fapt trei: Luca si Matei.
    11 2
  • mda
    O fi un motor laudat, dar si motorul de pe bmw 535 cu 2 turbine este unul f laudat, deci sa spunem ca la motor sunt f apropiate, dar trebuie sa fie si alte criterii la un test, de ex la directie ma indoiesc ca actualul a 6 e peste noul seria 5, plus tehnologic este mai nou, e trasa de par aceasta concluzie
    @VST audi face masini f bune dar la acest test.... hai sa fim seriosi, la ce capitol e mai bun actualul a6 decat noul seria 5, obiectiv vorbind, e publicitate facuta lui audi care poate sa amuze cel mult, e ca si cum vechiul seria 7 ar iesi mai bun decat noul a8, ar trebui sa judeci si tu
    10 7
  • Bogdan
    Audi A7 utilizeaza platforma noului Audi A6
    Pentru a afla cat de bun este noul A6 nu va trebui sa asteptam lansarea lui din martie 2011, pentru ca Audi A7 ce va fi lansat luni este primul model Audi ce foloseste aceasta platforma ce va fi utilizata si de noul A6 . In maxim 1 luna cred ca von citi in toate mediile de specialitate review-uri cu noul Audi A7 .
    3 6
  • @Bogdan
    Ce treaba are A7 cu platforma noului A6 ce apare in 2011 cu actualul A6 din acest test
    7 2
  • @dan
    Nu am spus ca noul seria 5 este mai prost sunt sigur ca e mai bun decat actualul A6.Am spus doar ca sunt multi cretini care daca aud cuvantul Audi asociaza in mintea lor saraca cu cea mai proasta masina nu stau sa analizeze.
    bafta
    5 6
  • Octavian
    sunteti buni de gura....dar a condus careva toate 3 modelele care sa va puteti lua in gura cu cei care au facut reportajul? Majoritatea nici macar nu s-au urcat intr-una macar din masini. De unde stiti ca BMW seria 5 e mai bun ca A6? Ca are sigla de BMW?
    Romanii si ideile lor preconcepute.....
    11 9
  • @Octavian
    Ei bine, am un BMW seria 5 din 2002, si am condus si A6 din aceeasi perioada, A6 nou si seria 5 nou nu am condus, dar bunul simt te fac sa spui ca asa este logic, actualul A6 a aparut in 2004, chiar daca motorul din test este nou, sunt peste 5 ani dif de la lansare, pai si eu pot sa zic ca noul seria 5 va fi mai bun decat urmatoarele 2 generatii de A6, ceea ce e o tampenie, poate unii chiar au condus cate ceva, nu toti vb aiurea
    8 3
  • @octavian
    Tu stii ma ca poti sa faci test-drive cu ambele in Romania ??!! Dute si apoi o sa vezi , BMW este cel mai bun.
    10 4
  • :)
    Asta e un fel de test comparativ intre copiii de la tzara din clasa luxury. Lexus, Mercedes si Jaguar si-au primit deja cartile si coronitele.
    5 10
  • @BMW_CS
    Toate comentariile toate sunt despre cat de tare e BMW cel mai tare e BMW ..stiu ca cea mai mare frustrare a ta e ca nu o sa ai niciodata bani de un Bmw nou, asta e situatia, banii nu cresc in pom. Inceteaza te rog cu afirmatiile astea de prost gust ca esti penibil.
    8 8
  • octav_bmw
    mda...ciudat n-are cum ca audi sa ife pe primul loc deoarece si auto bild romania a facut un test comparativ intre e-class a6 si seria 5 (doar ca modelul vechi)iar audi a iesit pe ultimul loc,seria 5 pe 2 iar e class pe 1. dar acum cu noul model seria 5 este referinta in clasa sa.
    8 3
  • @ TRIO
    unul dintre ei
    4 0
  • ztele cum e ceva de audi tre' sa o .....
    2 1
  • @octav_bmw
    Masinile din test sunt comparate din punct de vedere dinamic si daca te-ai uitat la acest review sau al alte review-uri despre noul seria 5 si intelegi engleza toti jurnalistii au zis ca noul seria 5 este din punct de vedere dinamic INFERIOR vechiului seria 5,da ai citit f bine INFERIOR.Toti spun ca directia este mai imprecisa decat la vechia generatie si feelingul sport este atenuat.In schimb noul seria 5 a evoluat mult la capitolul finisaje si comfort fata de vechea generatie.Nu inteleg de ce va tot agitati ca vaaii noul seria 5 nu are cum sa fie pe locul 3 din punct de vedere dinamic,ba uite ca are cum sa fie.nimeni nu discuta eficienta motoarelor de pe seria 5,calitatea finisajelor sau altele dar la capitolul dinamica noul seria 5 nu mai este chiar asa stralucit(logic de altfel daca a castigat din punct de vedere al comfortului trebuia sa piarda din dinamica).Asa ca nu va mai agitati atat cu bmw e cel mai tare,bmw e cel mai mare fara sa aveti argumente.
    7 6
  • laucalin
    E si normal ca BMW sa fie primul,
    Uitativa ce salon are BMW-ul e interior de seria 7 pe seria 5 sta interior de seria 7.
    ASa ca audi no way, nu are nici o sansa cu A6 a lor .
    De motoare nu se discuta BMW e BMW putere evlavioasa care niciodata nu dispare indiferent de rotatii, ca e merge vorba de 1500 rpm sau 7000 rpm sau 8400 rpm.
    7 4
  • Nice
    90% dintre comentarii au la baza idei preconcepute: domne nu are cum! Ba uite ca se poate. Si se scapa un lucru important si anume faptul ca testul este realizat de o publicatie americana, tara unde BMW este un brand foarte apreciat (doar Mercedes si Posche poate sa mai aiba o imagine la fel de buna). Pe mine m-a mirat faptul ca Infiniti a reusit sa depaseasca Seria 5 in conditiile in care constructorul japonez este inca la varsta pubertatii in clasa asta, dar se pare ca accentuarea ideii de confort al noului 5 strica imaginea de masina sportiva creata pana acum de BMW. Despre A6 nu am ce sa spun, este o masina matura, corecta care datorita calitatii de fabricatie foarte buna reuseste sa se impuna chiar si la varsta pensionarii. Testul a prezentat o perspectiva noua, destul de interesanta.
    6 5
  • A6,5-UL SI ATAT
    90% DINTRE VOI N-ATI VAZUT NOUL 5 NICI MACAT PE STRADA SI GATA,VA DATI CU PAREREA. UN COMPARATIV SERIOS NU SE FACE LA O CLASA DOAR CU 3 MASINI,UNDE NU PREA AI CUM SA ZICI CA ,,AIA'' E CEA MAI BUNA,NU. NISSANUL ALA E PT. AMERICANI CA LA EI SE VINDE O MASINA CU FORMELE ALEA,A6 A DEMONSTRAT,PANA UNA ALTA ,CA E MASINA IAR ACTUALUL 5 ARE MULTE DE APARAT DAR DEOCAMDATA E PREA NOU CA SA-L FACEM ,,REGE. jANE, LA TINE IN COMUNA DACA O MASINA E MAI RAPIDA CA ALTA,E MAI BUNA...?
    6 4
  • Eu prefer Infiniti, e altceva si e mult mai exclusivist. Sunt satul de atatea Audi si mai ales Bmw conduse in general de toti taranii.
    3 5
  • @BMW
    De ce m-ai adus in discutie? :)))
    0 2
  • AUDI si-a aratat valoarea.
    0 2
  • Au aparut primele imagini oficiale cu Audi A7 !
    http://blogautomobile.fr/audi-a7-2-73566
    1 2
  • @laucalin
    Te-am adus in discutie pentru ca merge vorba de Audi = Laucalin, sau Volvo = tot laucalin.
    Imi era dor de o discutie cu tine :))
    3 0
  • @BMW
    Ms, ma simt flatat! :))
    Dar daca dupa ce am zis eu ai ajuns la concluzia ca Audi="eu" nu ai inteles nimic. Parerea cum ca intre VW si Audi e diferenta mi-o mentin in continuare (vezi in comentariile mele de ce). Deci nu sunt prea mare fan Audi. Asta daca vrei sa intelegi.
    Iar Volvo S80 este alta mancare de peste. Atunci cand alegi un Volvo nu prea te intereseaza nici BMW, nici Mercedes si nici Audi. Un Volvo nu il cumperi dupa ce analizezi fisa tehnica, asa procedezi si cu o Alfa sau un SAAB. Asta e si motivul pentru care un S80 pe langa concurenta germana poate parea o masina exclusivista. Asta daca vrei sa intelegi ca Engine of the year nu inseamna totul la o masina, iar comparativul asta demonstreaza asta. Pentru ca o masina nu e formata numai din motor.
    Oricum sa stabilesti un castigator la un asa nivel e foarte greu, pentru ca diferentele sunt foarte mici si este un segment unde conteaza foarte mult si gusturile. Asta nu inseamna ca daca o masina iese pe locul 2 sau 3 e proasta, motiv pentru care, cel putin din cele 3 prefer Seria 5.
    Bafta!
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru