Kelleners a modificat BMW 535i F10

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.11.2010
BMW Seria 5 a mai primit încă un pachet de tuning, de data aceasta din partea casei Kelleners. Modelul dezvoltă acum 367 CP şi 480 Nm şi are un kit estetic discret.

Tunerii de la Kelleners au realizat un pachet pentru BMW Seria 5 în versiunea 535i. Modelul primeşte un kit de putere care îi urcă potenţialul maxim la 367 CP şi 480 Nm, alături de un pachet estetic şi un set de jante din aliaj. Motorul cu şase cilindri în linie al lui 535i reuşeste să dezvolte cu 61 CP şi 80 Nm în plus faţă de standard graţie modificărilor operate la nivelul unităţii ECU şi a unui sistem de evacuare sport realizat de inginerii Kelleners. Respectivul sistem de evacuare include două ţevi pe fiecare parte şi benefiază de un silencer.

Clienţii BMW care apelează la Kelleners pot opta pentru un set de jante din aliaj uşor, oferite atât pe 19 inch, cât şi pe 20 inch. Respectivele jante sunt desenate în stilul celor standard oferite alături de Seria 5, deci pasionaţii vor fi singurii care vor face diferenţa dintre standard şi Kelleners. Tunerii germani oferă un kit care reduce garda la sol a lui 535i cu 30 de milimetri şi îmbunătăţeşte ţinuta de drum cu ajutorul unor arcuri mai ferme.

La nivel estetic, modificările operate de pachetul Kelleners sunt puţine şi dificil de sesizat din prima. În timp ce bara de protecţie faţă a primit un nou aspect şi un set de LED-uri, blocurile optice faţă au un set de angel-eyes care emit o nuanţă diferită de lumină, foarte apropiată de cea a LED-urilor folosite pe post de proiectoare şi poziţii de zi.

Modelul beneficiază şi de un set de praguri laterale, alături de un difuzor de aer integrat în bara de protecţie spate, care încadrează cele două evacuări duble.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • george
    Arata foarte bine, urasc ledurile. Seria 5 arata bine oricum.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru