VIDEO: Filmul care anunţă un nou motor V8 pentru Bentley

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.12.2011
Bentley a publicat un film care încearcă să pregătească publicul pentru un nou motor V8, preluat de la Audi. Unitatea va debuta pe Continental GT.

Bentley se pregăteşte să introducă în gama sa un nou motor, menit să reducă media emisiilor de carbon. Pentru a pregăti terenul, constructorul britanic a publicat deja un scurt film, care surprinde sunetul motorului pe benzină.

Cel mai probabil, judecând după transferul tehnologic cu care ne-am obişnuit în cadrul grupului Volkswagen, Bentley va primi noul motor V8 bi-turbo de 4.0 litri regăsit şi în curtea Audi pe S6, S7 şi S8, cu puteri cuprinse între 420 şi 520 de cai putere. Aici, propulsorul dispune de o transmisie S-tronic cu şapte rapoarte sau de una Tiptronic cu opt trepte.

Noua unitate V8 va debuta în gama Bentley pe modele deja cunoscute: Continental GT sau GTC. Lansarea oficială este aşteptată în luna ianuarie la Detroit, având în vedere importanţa pieţei americane pentru constructorul din Crewe.

Comentarii (3)

  • Nu puteau sa nu arate un Black Berry (0:36)!
    4 1
  • Cineva
    Trebuie sa ai probleme cu caputzu sa dai banii aia pe un Audi
    suraevaluat. Iar masina nu mai e de mult un statut. Daca vrei sa arati ca ai bani, cumperi un yacht. Sau daca totusi esti pasionat de masini una clasica.
    4 4
  • @Cineva "care nu stie ce comenteaza"
    De cand are Continental parti majore de la Audi R8???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru