VIDEO FUN: Cum conduce un urias un Fiat 500 Cabrio clasic

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 24.09.2009
Credeti sau nu, un barbat cu inaltimea de peste doi metri poate sa conduca fara probleme un Fiat 500 Cabrio clasic, considerat una dintre cele mai mici masini in circulatie.

Taguri: 500, 500C, Fiat

Comentarii (8)

  • :)
    Conduce? Asta nu cred ca poate fi numit condus, mai degraba acrobatie. Vizibilitatea mi se pare remarcabila, insanu se poate compara cu snezatia avuta atunci cand itiintra o musca in ochi la 50km/h. Oricum, un lucru este sigur, siguranta la volan pare o chestiune indeplinita.

    Drum bun!
    2 3
  • ha ha ha
    asta o fost tare.........
    0 0
  • nu merge clipu
    da-ti un alt link de unde ati luat filmuletu sa vad si eu
    imi zice k playeru se incarca si nu imi arata nimic
    0 2
  • Curios ce inaltime are ... ca probabil asa as conduce si eu masina asta ...
    0 0
  • prudentul
    Reclamă medicală
    Sunteţi înalt? Atrăgător? Puteţi conduce fără probleme acest impresionant Fiat 500 Cabrio Classic. Nu vă faceţi probleme în cazul în care trebuie să frânaţi brusc. Echipa noastră de medici esteticieni e la datorie, gata să vă cârpăcească fizionomia şifonată. Avem o relaţie specială şi cu un cabinet stomatologic, pentru proteza dentară de care veţi avea nevoie. -30% off !!!

    Limited offer!! Call now...1-(555)-500-SUCK
    2 1
  • clarkson
    pe ploaie...
    De ce-o mai fi dat drumul la stergatoare?
    0 0
  • cristi
    exprimare
    oare toti redactorii de la noi au acelasi cap? fie ca e vb de antena 1,3, realitatea, protv, situri etc., exprimarea e aceeasi:"conduce fara probleme" - cliseu. 'e considerata una dintre cele mai mici' - cliseu.
    oare dimensiunile unei masini nu sunt fixe? ori e e una din cele mai mici ori nu e. nu conteaza ce consider eu, exista dimensiuni clare si implicit, o ordine a lor, nu? iar 'conduce fara probleme' spuneti tot timpul. din categoria 's-au distrat de minune' 'difuzoarele erau la amximum' 'cai putere, adrenalina, de asta au avut parte cei de la ... '

    de ce nu vorbiti si voi despre ele ca si cum ati fi pasionati? asta era doar un mod amuzant de a conduce un fiat500, nu trebuia tratat ca o stire de protv ('un urias cnduce')
    1 0
  • Andrei
    haha
    daca lua ceva inainte ii scurta oleak capu...sau cn stie...ii ieseau ochii...nu s-a gandit la riscuri...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru