VIDEO: Hyundai a construit cea mai mare vuvuzela din lume

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 24.06.2010
Spiritul Campionatului Mondial de fotbal i-a curpins complet pe sponsorii competiţiei. Hyundai a creat cea mai mare vuvuzela din lume pentru a anunţa începutul fiecarui meci din Africa de Sud.

Hyundai se promovează nonconformist în perioada campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. După ce acum câteva zile am văzut un afiş de 200 de metri lungime apărut pe aeroportul din Frankfurt şi semnat de marca asiatică, Hyundai recidivează în ţara gazdă a competiţiei, construind la Cape Town cea mai mare vuvuzela din lume.

Deşi vuvuzela de 35 de metri are un rol strict publicitar, ea este funcţională. Astfel, cu ajutorul unor difuzoare montate la nivelul acestuia, instrumentul scoate acelaşi sunet pe care îl regăsim la orice meci al Campionatului Mondial. Diferenţa este că cel creat de Hyundai sună la începutul fiecărui meci, pentru a anunţa oraşul că urmează un eveniment important.

Vuvuzela-gigant a fost creată cu ajutorul companiei sud-africane de publicitate Jupiter, instrumentul având chiar şanse să intre în Cartea Recordurilor drept cea mai mare vuvuzela din lume.

Comentarii (2)

  • asta mai lipsea
    nu erau suficiente, mai trebuia una si mare si functionala. sa si-o bage in.. hyundai
    12 4
  • .marius.
    Cultura sud-africana...abeste..
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru