VIDEO: Iata cum testeaza nemtii siguranta lui BMW X6!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.12.2008
Noul BMW X6 a fost supus de catre inginerii bavarezi unor teste de siguranta stricte. Acestia au analizat comportamentul in cazul unei rostogoliri.
Taguri: BMW, X6

Comentarii (29)

  • hahaha BMW Safety lol
    http://www.youtube.com/watch?v=CqNITUm3WA8 uitati asa se face un test

    si cam asa arata un mini test track cu masini reale ... nu pre-production models

    http://www.youtube.com/watch?v=d6yCT0STFTc

    Volvo. For Life.
    0 0
  • Dragos
    ....
    Si incep comentariile......"asa domle.....asa se testeaza o masina....nu ca la Renault". Propun sa ne luam toti X6 si sa platim de 3 ori cat pentru un Megane sau Laguna.......sau poate un Ferrari si sa dan cu el de trotuare si sa omoram "doar" un om....avand modul "Race" activat.....apoi sa mai dam vreo 100 de mii pe avocati sa scapam de parnaie......ca doar de naiba.....traim in Romania.
    0 0
  • Ferrari
    Doar cu Ferrari poti omora oameni pe trotuar si sa fii apoi liber
    Doar daca ai Ferrari poti omora oameni pe trotuar in centru orasului si sa fii apoi liber.

    O dovedit-o deja Cocoana in Timisoara !!
    Sa vedem daca si cei cu BMW-urile care or omorat si ei oameni, babe, copii pe trecerile de pietoni din Timisoara resusesc aceleasi performante de a fi liberi.... sau e nevoie sa ai totusi Ferrari??
    0 0
  • Marketing
    foarte frumos... ;-) marketing la greu.
    in esenta, am facut un traseu special deoarece "este foarte greu sa rastorni un X6, pentru ca e cel mai bun"
    tactica veche...
    0 0
  • tot bmw ...
    top rusinica...
    ... invidiosilor, voi va vedeti cat santeti de paraleli cu subiectu ? va cititi comentariile ? Dragi cititori, aveti mai sus top ul ridicolului...stabiliti voi cine pe e loc se claseaza...
    0 0
  • pt @dragos
    Cred ca te-ai nascut in troace tip renault si acolo o sa mori!
    0 0
  • Marfa :)
    0 0
  • zerocool
    x6
    adevaratul test e in romania pe strazile din capitala :)) nu pe standurile alora :))
    0 0
  • Mask18
    Salut
    super masina - BMW X6 - cea mai tare
    0 0
  • Vam-pirelu
    n-au ce face ... k nu se cumpara
    Astea-s teste ... pe o rampa intr-o sala ... slab domnule bmw x6 e foarte slab !!!!!!!!!!!!!!!!!! Vreti 4x4 adevarat ... Land rover ... britanici au experienta, ei testeaza modelele in natura, pe pietris nu pe beton, pe stanci si peste lemne, nu pe o rampa de metal ... la o inclinatie a mashini de peste 65 de grade ... cu pasageri in mashina, nu cu roboti. Pana acum nu stiu sa fi murit nimeni.Problema e k mai nou, toti fac CUV-uri ... alea nu-s SUV-uri ... Un SUV adevarat arta ca un landrover de prin ani '90 sau cum era la noi ARO prin ani '70 ... Astea-s mashini de fite ... care nu fac decat sa straluceasca lacul pe ele ... nu te duce prin munte ... cum te duc cele mai vechi mashini 4x4 ... n-au nici reductie pentru drumuri montane ... si-s 4x4 ...
    0 0
  • Gregory
    BMW
    Vam-pirelu , auzi mai daca rabla aia de rover trece prin pietre de un metru nu inseamna ca e mai buna ca BMW X6.
    Pe unde trec eu cu TRACTORUL :)) nu trece nici ROVERUL daca cam asta ai avut in vedere.
    Suntem in Secolul 21 anul 2008-09 si avem parca drumuri peste tot, pe drumuri normale putin curatate sau necuratate cu Xdrive BMW e mult mai sigur de cit ROVER si de cit toate jafurile astea de rover , toyota si nissan..
    TU macar ai avut vreodata ROVER? stii ce rahat e asta???
    ROVER e rahat cu perje.
    Parca e o masina made in CHINA de o calitate inferioara celor de la BMW ,MERCEDES si AUDI.
    0 0
  • gregory
    gregory esti un super idiot. cand facea rover sau toyota o masina offroad audi sau bmw nici nu stiau ce este aia. de la mercedes tot ce poti sa lauzi 4x4 este cel de clasa G tractorasul acela patratos care seamana cu un aro:) da e o super masina. cum a spus si vampirelu, audi pe q6 nu are diferential blocabil. si nu se baga motivul ca acum avem drumuri...nu.... SUV inseamna ceva, nu incepi sa alterezi "proprietatile " unuia cu jafuri de genu in care sa-si plimbe curu toti pitici cocalari. Si cand a introdus audi termenul de quattro,cunoscut mai ales in wrc la timpul respectiv, tin sa iti zic ca a fost depasit de o masina de care probabil nu stii sau nu iti place...se numea lancia delta integrala.asa ca las-o mai moale.
    0 0
  • Munchen
    Germany
    Laso mai tare ca inca nimeni nu tea trimis in zdrula cu lancia si cu roverul tau.
    Lumea stie de BMW , Audi si Mercedes , dar e GREVER si LANCIA numai tu stii si vreo doi taranasi.
    WRC si toate huinelele astea sunt pentru prosti .
    Driving pleasure & BMW e pentru oameni.
    Sa mergi tu cu ROVER prin PREDEAL si eu sa te depasesc cu R la deal pe drum acoperit cu polei.
    Pentru ca o rampa inclinata tare pe unde o urca BMW-ul X6 apoi tu cu gRoverul o sa te duci la vale.
    0 0
  • Surpriza !
    ORICE MASINA E MAI BUNA DECIT bmw......kk bere , carnati..........comunisti.
    0 0
  • anti bmw
    lol
    NU STIU D C DAR AM ASA O ANTIPATIE FATA DE COCALARII CU BMW....AAAA...APROPO....IO AM AVUT DAEWOO MUSSO CU MOTOR MERCEDES 3.2 DIN 2001, FORD EXPLORER 4.0 DIN 99 SI ALTE MASINUTE MICI SI ANOSTE...TOATE CUMPARATE DIN BANII MEI NU DIN BANII LU TATICU......CUI II DA TATICU SI MAMICA EUROI......GHICI CE-SI IAAAAU........BMW!!!!!!!!!!! BRAVA NATIUNE!!!! CINSTE VOUA COCALARILOR, BISNITARILOR, POPONETZILOR CUBMW!!!! HALAL SA NE FIE....PTIU!!!!!!!!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
    0 0
  • bmw
    anti bmw....esti doar dk nu.ti permiti.....dk ai avea x6 te.ai lauda cu el....
    0 0
  • airbag pe langa
    Eu la momentul 1:37 vad ca manechnul si-o fura rau de tot la cap, iar airbagul cortina e pe langa manechin...
    0 0
  • ...
    eu daca as avea bani de x6 nu l-as lua.ii f urata masina.daca as avea banii aia mi-as lua range rover..io fac pariu ca x6 asta nu mere pe unde mere un RANGE ROVER..sau un G classe..si mai lasa-ti -ma cu confortul in x6 ca range ul ii peste sau GL ul...x6 ii o masina sportiva inaltata stabila foarte pe asfalt..si cam atat..
    n-am bani de x6 numa de x3 si de ala nu imi iau ca-i varza(am condus si nu mi-o placut deloc) ci imi iau un subaru forester 2.5 xt turbo ca sa imi bat joc de astia cu x6 muahahaha..sa le vad mutrele cand trec pe langa ei..si sa-i vad daca se baga ei cu x6 pe unde voi merge eu cu foresteru...asta ca sa fiu si io taran de ala care "imi iau masina mai tare ca a ta"..dai o gramada de bani pe o masina care nu-i vad rostul...daa dom'le as avea bani..un ferrari sau un lambo...asa mai zic si eu sa strici banii..da nu pe x6..sau balena de q7..un rahat de forester le face pe amandoua de rusine la sprinturi/acceleratii dinamica,tractiune,directie,stabilitate--ma refer la 2.5 xt...mai putin la confort..cam singura categorie unde si-o ia foresteru..sau vreti sa vorbim de Tribeca B9 daca tot ii sa vb de confort??pt unii numai audi ,mercedes si bmw exista...
    mie mi-ar trebui un ferrari/lambo/porsche si un g clase/range rover..asa ca sa am si si..si sport si off road si confort..hai sictir
    0 0
  • Toyota
    Toyota Landcruiser bate la orice ora BMW X5 sau X6 pe orice teren mai putin autostrada. BMW este pentru drumuri asfaltate si atat.
    0 0
  • X6
    E bun testul , e buna masina ,......., dar e scumpa si cine-si i-a o astfel de masina nu o i-a ca fiind o buna masina de teren ci pentru ca-i place masina respectiva . E la moda sa ai un crossover aratos , daca i-ti permiti. Ca daca vine vorba de SUV-uri X6-sele nu are ce cauta in discutie , la fel ca multe altele din acest segment, corect ar fi sa le incadreze la alta categorie, " AUV " de exemplu ( Asfalt Utility Vehicle ) :-))
    0 0
  • Ba! Voi ati inabunit? N-ati observat ca majoritatea SUV-urilor din ziua de azi se impotmolesc in prima mocirla?Astia le fac atractive,pt. vanzare,si sa mearga bine pe asfalt ca in rest...d-zeu cu mila!
    0 0
  • B>M>W
    Mah baieti eu am un bmw 750i din 2002 , cred ca este unu din acele bmw care merita banii chiar si de 10 X mai mult , nu as da aceasta masina pe nici un land rover , toyota si alte marci , cei care nu st de accord cu bmw ii sfatuiesc sa conduca unu la maxim .
    0 0
  • x6
    ba baietilor sa stiti de la mine bmw si restu ;)(bmw ii masina )
    0 0
  • suv-uri si masini de colectat banii de la gaste
    land cruiser de la toyota sunt renumite pentru fiabilitatea motoarelor(legenda spune ca un motor termina mai multe caroserii) iar land rover pentru trainicia caroseriilor care puteau fi motorizate de mai multe ori si pentru capacitatea de trecere.......si referitor la teste adevarate toyota land cruiser a ajuns la pol cu JEREMI clarkson la bord bmw deocamdata nu a considerat nimeni ca e capabila sa coboare dupa sosea iar Land Rover cand a lansat Freelanderul s-a dus cu el in jurul lumii......fara alte comentarii BMW-ul e frumos si bun pe asfalt....de altfel nici ei nu sustin altceva cand il promoveaza...
    0 0
  • FELICITARI !
    bmw = un kk comunist !
    0 0
  • X6
    Daca vrei sa vezi cat de "cult" e romanul in materie de masini lanseaza un topic BMW... asta e bun de ancheta sociala!
    Cat o sa mai comparati mere cu pere? LandCruiser cu BMW? LandRover cu BMW? Lancia Delta Integrale si Q7? Mi-e rusine ca scriu aici... mai baieti, aici era vorba de siguranta, domeniu total necunoscut voua, care rariti pomii de pe DN si va luati Renault doar cand sunt reduceri, BMW doar cand v-ati saturat de Manuela, Audi cand va simtiti satui si RangeRover cand credeti ca v-ati rafinat de la atata alcool. Mai cititi naibii despre masini, ca e plin internetul de informatii, nu va mai cultivati in parcare si pe chat! Craciun Fericit si porniti naibii odata ca e verde de 5 minute!!
    0 0
  • toteu
    O da in balarii bmw cu cspotu astsa publicitar :)) chiar m-a amuzat
    0 0
  • super tare
    ... ca si accidentul de zilele astea de la predeal. e adevarat ala era doar un X5, insa s-a vazut cati oameni au murit.
    0 0
  • x6
    bai coco in primul rand in x5-ul ala rasturnat din Predeal (care apropo era primul model de X5) erau 8 oameni....si a sarit de pe pod pe sina de tren nu sa rasturnat in sant... si sa nu uitam ca X6 nu este SUV este SAC (sport activity coupe) poate va interesati si voi mai bine inainte sa mancati un cacat vorba lu ala mai sus ati condus toata viata o dacie si va luati renault second hand.... terminati dracu cu comentarile astea daca sunteti niste parliti si nu aveti o chiftea in burta...mor pe voi ma ca va bagati unghia in gat ca alti au si voi muriti de oftica in dacia voastra ...si ce daca ne iau parintii ma masini ..de aia au muncit toata viata sa ne ofere tot ce ne dorim credeti ca parintii vostri nu va luau daca aveau bani??? dar asta e viata uni au si alti nu ....nu trebuie sa va ofticati si sa vorbiti voi de ce fac alti cu banii...fiecare isi ia ce vrea ... si asa ca o paranteza in final era vorba de un simplu test nu de cine isi permite x6 sau ferari sau pe cine omoara cu ele... si mai documentati-va sa vedeti ce poate face un X6 ..mai ales tu ala (shotu) cu foresteru tau...puneti mana la munca daca vreti sa aveti ...nu la intins mana si la barfit pe altii ca va vede Dumnezeu si asa o sa muriti tot amarati in dacie si in renault
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru