VIDEO: Iata cum va veti alimenta masina in viitor!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.08.2008
Proiectul Better Place incearca sa dezvolte o retea de alimentare a vehiculelor electrice. Iata cum va functiona aceasta!

Putini au auzit despre proiectul Better Place, promovat de celebrul Shai Agassi si alianta Renault-Nissan, gata sa fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris. Initiativa celor doua parti vizeaza distribuirea vehiculelor electrice ca produse de masa si dezvoltarea unei retele de alimentare si reciclare a bateriilor, fara interventia operatorilor.

Prototipul de testare a fost dezvoltat pe baza unui Renault Megane cu ajutorul unor baterii furnizate de Nec. Un prim lot de 50 de masini vor debuta pe strazile din Israel si Danemarca in 2009 pentru a testa tehnologia pusa la punct de partenerii proiectului.

Taguri: Megane, Nissan, Renault

Comentarii (4)

  • dorufit@yahoo.com
    In film apare un Renault Laguna (din vechea generatie) si nu Megane (asa cum e in text).
    0 0
  • cat esti de perspicace...
    0 0
  • Am vazut ...
    Am vazut asha ceva mai bine de un an in urma , si de fapt proiectul este deja in derulare , masinile ruleaza , dar s-a constatat ca computerul de bord nu recunoaste decat un anume tip de baterii ... ceva asemanator cu imprimantele si diferitele tipuri de cartuse.
    0 0
  • sunshine64sm
    Conceptul este interesant
    ...si animatia este interesanta, dar nu stiu ce legatura au cactusii "...pe strazile din Israel si Danemarca". ma rog, o fi fost imaginatia animatistului care o luat-o razna...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru