VIDEO: Kia Cee'd facelift face un tur de prezentare

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.10.2009
Kia a publicat un film dinamic de promovare al faceliftului operat pe Kia Cee'd si Cee'd SW. Imaginile surprind in miscare cele doua modele revizuite.

Comentarii (16)

  • Catalin
    cee'd
    BRAVO LOR !
    7 3
  • Un facelift reusit
    Noua identitate Kia a fost "transplantata" cu succes la Ceed. Jantele arata excelent.
    6 7
  • cristi
    ...
    Ce mai seamana cu Ford Focus model de dupa 2005...chinezarii...
    8 12
  • mda...
    nici mie nu-mi place cum arata :|
    6 6
  • Alex Radoi
    Nu prea ne plac geografia si istoria...
    In ignoranta caracteristica multora dintre noi, unii afirma lucruri lipsite de orice legatura cu realitatea inconjuratoare.
    Baiete, trezeste-te!!! Korea nu are nicio legatura cu China!!! Buna dimineata!!! De marca Samsung ai auzit? Dar de LG? Stiai ca in momentul de fata grupul Hyundai-Kia este al patrulea producator auto mondial? Fac pariu ca nu. Deci, mai putina vorbarie fara acoperire, si mai multe argumente...
    O zi buna tuturor.
    8 7
  • Alex Radoi
    o mentiune.
    Ceea ce am scris este pt. "cristi".
    5 2
  • ^_^
    hai lasa-ne cu lectia ta de cultura generala Radoi, te simti tu implinit ca stii despre samsung si lg nu? cristi s-a exprimat corect...asa spune romanul la ce-i kitsch si vine din asia : "chinezarii" doar nu era sa spuna "......coreenarii"...daca lui nu-i place Kia si o claseaza la domeniul "chinezariilor" (ti-am zis ce vroia sa spuna) cine esti tu sa il contrazici? Si ce daca e pe locul 4 in lume, stai linistit, asta nu inseamna ca sunt atat de bune..nu pentru asta sunt asa de cumparate ci datorita pretului scazut, nu mai sta lumea sa cumpere masini scumpe ca la urma urmei si un bmw se strica...criza a lovit puternic in marcile scumpe si a venit ca o paine calda pentru low-cost exemplul cel mai bun pentru noi romaniI si europeniI : DACIA LOGAN...si nu baga Samsung si Lg in aceeasi treaba cu grupul auto...aia au treaba lor, domeniul lor, ceialalti au alta treaba si presupun ca si tu vei avea alta treaba dupa c vei citi acest mesaj...daca ai un comentariu la adresa cuiva pur si simplu comentezi, dar nu te lega acum ca vai "..in ignoranta specifica multora dintre noi"... stai frate vorbeste despre tine, nu baga la general..."bai baiete ai auzit vreodata de....?" fratele poporului daca nu erai tu noi nu aveam de unde sa aflam, ai muncit si ai strans surubul si ti-ai cumparat televizor ca noi n-am auzit nici de asa ceva...Altex trebuia sa te aleaga pe tine sa povestesti noutatile in piata "...ala mic de respira greu..il stii nu?...erai TU!" multumesc!
    11 5
  • Ghoerghe din Baisoara
    Ce urat vorbiti cu un om respectabil ca Alex Radoi! Rusine sa va fie!
    4 6
  • @Gheorghe de pe partie
    sunei frati? sau de unde stii ca e respectabil? mie imi pare de-a dreptul nesimtit Alex Radoi. O zi buna si lui!
    2 4
  • O masina....
    saracii astia de la kia nu mai au idei?de fapt....cand au avut?ca doar modelul cee'd este copie fidela golf5 :)))
    Au schimbat grila si deja fanii cred ca este alta masina..... :))
    Apropo....mai au probleme cu suspensiile?
    2 4
  • Andrei
    Copiat dupa Toyota
    Cee'du care inca se mai gaseste la noi pe piata este copie fidela a Toyotei Corolla Hatchback. Au mai facut ei SWu si un redesenta Coupe.
    Care a fost si inca mai este o masina foarte reusita. Astia doar au redesenat-o putin si i-au gandit al bord, in rest totul e copiat. Cred ca au demontat una si au luat notite. Orice ar face ei tot au materiale de proasta calitate, d-aia cimti cand iti iei o honda sau o toyota, asta ca sa ma refer la asiatici.
    1 3
  • vorbiti degeaba!!
    eu unul sunt posesor de kia ceed de aproximativ 1 an jumate si vreau sa zic ca este o masina foarte buna pentru banii care ii dai.nu are rost sa facem comparatie cu alte masini(gen bmw sau mercedes) pt ca alea fac parte din alt segment !, dar decat sa-ti cumperi un logan mai "echipat" tot cu aceeasi bani mai bine un ceed.
    cat despre noul model ceed eu zic ca arata f. bine iar comparatiile genu "doar modelul cee'd este copie fidela golf5 :)))" nu-si au rostul.

    ps:la banii astia spuneti-mi voi ceva mai bun :D
    4 3
  • bravo KIA
    subscriu la ce ascris "sec" plus ince ceva:
    si eu sunt posesor de cee'd de un an de zile si nu am ce sa reprosez masinii (si credeti-ma ca sunt o fire critica), si nici nu stiu foarte multi alti posesori care sa o faca. Cine este interesat poate sa mai afle ca design-ul este realizat in Europa, de catre europeni, masina are 5 stele la EuroNCAP (apropos de "chinezarii") si 7ani garantie plus optiuni in echiparea standard pt. care, la alte branduri, platesti bani grei in plus.
    Mai ganditi-va inainte sa dati verdicte!

    PS: am condus si VW, Opel, BMW, Renault, etc...
    2 3
  • Andrei
    Ceed_SW
    Ceed SW seamana putin cu volvo....dar foarte putin....Felicitari KIA....Eu am un Ceed si sunt foarte multumuit d el;)
    1 1
  • George
    kia e naspa
    e o masina foarte naspa :)))) nu imi place deloc.E varza la suspensii si troncane la orice denivelare.....nu v-au chemat in service cu ele sa va schimbe telescoapele?Ca doar aveti garantie 7 ani.....au timp sa schimbe destule :)))
    2 1
  • BogdanD
    pareri pareri pareri
    se pare ca masina arata mai bine in realitate decat parea in poze. Referitor la design ce pot sa zic, e un pas inainte fata de vechea versiune.
    Cei care tot comenteaza de calitate de masini proaste... si apropo George ca vad ca esti foarte ironic la adresa posesorilor de KIA.
    Sunt si eu curios ce masina detii. Si daca detii o masina atat de buna si de bine cotata zi-mi ce poti face tu cu ea si eu, ca posesor de Cee'd nu pot sa fac. Detin un Cee'd de un an de zile si nu am avut nici cea mai mica problema cu ea. Nici cu suspensii nici telescoape.. in caz ca te-ai uitat pe forumuri, sper ca esti constient ca sunt multi cu pitici pe creier si oamenii aia si daca ar avea alte masini mult mai titrate si s-ar ridica 2-3 sa zica de vreo problema... hop si ei..ca parca si la ei e. Apropo o mare problema cu troncaneala pe spate daca la aia te referi era defapt sistemul de prindere a banchetei spate. si aia dadea zgomotele. Vrei sa iti amintesc ca marci foarte bine cotate au facut o gramada de rechemari in service pe motive asemanatoare sau chiar mai grave? de aia ce poti sa zici.. ca vai.. ce varza.. ai audi si iti curge benzina din rezervor.. vai ce varza..daca nu ai avut bani de bmw.. asa iti trebuie.

    E usor sa arati cu degetul, e mia greu sa fii obiectiv. Pareri avem toti, acum difera daca ele sunt facute dupa cum bate vandul, sau chiar au fost filtrate si analizate inainte de a fi expuse.

    Si daca vrei exemple pot sa iti dau exemple cu carul de masini noi venite cu defecte cum ar fi rugina si alte bube inadmisibile la acele marci.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru