Noul Kia Cee'd va avea şi un motor 1.6 turbo de 205 CP

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.01.2012
Oficialii Kia au dezvăluit pe pagina lor de Facebook faptul că noua generaţie a lui Cee'd va fi echipată cu două motoare pe benzină cu injecţie directă, dintre care unul va dezvolta 205 CP.

Kia aduce la Geneva noua generaţie a lui Cee'd. Pentru moment, constructorul sud-coreean a prezentat o singură imagine a acestui model, fără alte informaţii. Ulterior, oficialii Kia România au dezvăluit o informaţie interesantă despre motorizările noului Cee'd. Mai precis, două unităţi au fost „deconspirate” înainte de prezentarea oficială de la Geneva, ambele fiind confirmate oficial de constructorul din Coreea de Sud.

"Revenind la cee'd, nu prea avem voie sa furnizam informatii tehnice complete deocamdata, dar nu ni s-a interzis sa spicuim.Asa ca dintre motorizari alegem 2, absolut la intamplare: 1.6 GDI - 136 CP si 1.6 turbo GDI - 205 CP. Nu este o speculatie, noul Cee'd va avea noul turbo GDI de 205 CP, conform anuntului oficial al producatorului.", au declarat oficialii Kia Motors România pe pagina lor de Facebook.

Vorbim de două motoare de 1.6 litri cu injecţie directă pe benzină, care oferă 136 şi 205 CP. Cel mai probabil, cele două motoare vor fi unităţile de mijloc şi de top din gama Cee'd pe benzină, iar unităţile diesel sunt aşteptate şi ele în mai multe niveluri de putere.

Cele două unităţi menţionate de Kia România provin, cel mai probabil, din gama Hyundai, care a lansat recent un propulsor 1.6 GDI Turbo de 205 CP şi are deja în ofertă o unitate 1.6 benzină aspirat care oferă 136 CP.

Via | KiaRomânia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru