VIDEO: Mercedes ne arată cum se conduce un CL prin Twitter

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 21.01.2011
Echipa de marketing a celor de la Mercedes-Benz din SUA a reuşit să controleze un CL prin intermediul comenzilor scrise pe Twitter. Iată cum au parcat lângă un SLS AMG!

Comentarii (5)

  • Dubii
    Pe mine nu m-a convins ca il conducea de pe twitter. A nu se intelege ca ma indoiesc de posibilitatile tehnologice ale celor de la Mercedes, insa in acest video nu arata o sincronizare clara intre comenzilor telefonului si miscarile masinii. La fel de simplu ar putea sa fie condusa de pe un computer.
    7 1
  • Norbert
    Bravo.
    Ai parcat-o milimetric. :))))
    5 1
  • Catalin
    un pic realitate, mai multa inselaciune
    este real dar masina este manipulata "probabil" din radio- telecomanda gen macheta. ar trebui data o comanda de rotatie a volanului in " x grade" ori individul avea cel mult "accelereaza" si "franeaza"
    3 2
  • E real
    Nu stiu ce vi se pare asa fenomenal si ireal, exista un prototip seria 3 care invata un circuit si apoi merge singur pe el, Lexus are sistem de parcare laterala automat implementat deja pe o masina de serie si lista de exemple continua.
    PS - Tweet-ul cu care a parcat a fost #back7_left85_back7, deci nu controleaza doar acceleratia.
    @Catalin - data viitoare nu lasa un comment, decat sa-l lasi degeaba
    4 4
  • Impresionant
    ,,, mai putin manevrele bruste care sunt periculoase
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru