VIDEO: Primele ture de circuit cu noul Renault Megane RS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.07.2009
Noul Renault Megane RS a debutat deja pe circuit. Primele imagini filmate dovedesc ca modelul francezilor se anunta a fi unul deosebit de competitiv.

Comentarii (9)

  • Stelica Neagu
    Design de muiere! Cine drq sa cumpere asemenea corcitura?
    8 24
  • Nu prea vad ceva iesit din comun de competitiv. Cum se da putin mai tare la ea, cum subvireaza in draci. Nu-i nimic competitiv in asta, dimpotriva. De design nu ma leg, ca e de gustibus. Mie, unul, mi se pare mult prea 'bling'.
    4 16
  • Pt Stelica
    Muiere esti tu ca nu stii sa apreciezi un adevarat RS.Citeste mai intai sa vezi ce a facut veche genaratie cu R26R si apoi mai vorbeste ...Dar tu cred ca citesti si te uiti mai ales numai la benzi desenate...
    21 3
  • Cristian
    Al dreaqu bicorp unde esti
    Ca sa vada lumea de unde cat de originali au fost astia de la renault cand au desenat masina asta.

    Felul si locul unde este asezata evacurea este copiat de la Astra OPC.

    Si-au pus si ei frane Brembo cand au vazut ca dau bine pe Insignia.

    Daca nu-i scot aeru' conditonat, casetofonu' sau sa-i puna geamuri din plastic astia nu sunt in stare sa faca o masina sport.
    2 15
  • @cristian
    omule, automobilismul nu a inceput si nu se termina cu opelu. ca sa stii si tu: evacuare amplasata central era si pe meganu rs iar franele brembo sunt pe renault de mult, nu le-a inventat insignia. daca esti fan opel vezi-ti de treaba ta si invata pentru capacitate. daca esti fanul unei anumite marci nu inseamna ca celelate sunt cele mai proste, sincer vorbind nu esti fanul unor masini tocmai geniale.
    10 1
  • ce ursi...
    mare prost esti stelica...da nu ai ce sa ceri de la unu "cu tricou dolce gabbana si lant gros de un deget". pun pariu k ai si un "Q7 de ala bun"
    9 0
  • SorinXp
    Megane RS
    Cristian :
    Nu stiu daca opel este in formula 1, dar renault este de mult timp. Iar Brembo nu este BY OPEL. Si apropo toate masinile seamana intre ele : au 4 usi, 4 roti (basca mai pui ca sunt rotunde la toate), un volan, un motor, e mai lunga decat lata ... si lista poate continua ...

    In rest apreciez si masinile Opel si masinile Renault si sincer acest megane RS este reusit din punctul meu de vedere.
    6 1
  • SEMTEX
    Megane RS Cup - puritate si sportivitate fara compromisuri intre hot hatch-uri !
    Cifre semnificative ? Unitate 2.0 litri , twin-scroll turbo (raspunde mai bine la turatii joase), ce dezvolta 250CP la 5500rpm si un cuplu de 340Nm la 3000rpm, 80% din forta fiind disponibila inca de la 1900rpm. Este o masina speciala creata de "Renault SPORT" cu aport de tehnologie direct din FORMULA 1
    Sportivitate pursange inseamna pentru mine directie chirurgicala, cutie precisa si bine etajata, frane BREMBO (care apropo Cristian erau disponibile si la vechiul Megane), scaune Recaro cu ergonomie perfecta, ESP decuplabil total, diferential cu alunecare limitata,cuplu serios la turatii joase si sound sportiv al motorului ce poate intimida orice germanofil .Megane RS poate oferi cu siguranta toate astea...
    8 1
  • MEGANE RS - Prima optiune cand vrei sa cumperi un hot hatch
    scurt si la obiect !
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru