VIDEO: Primul exemplar Zenvo ST1 a făcut accident pe circuit

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.06.2010
Prototipul Zenvo ST1, primul supercar danez, a fost implicat într-un accident pe circuit la teste. Modelul scoate 1100 CP dintr-un motor V8 de 7.0 litri.

Taguri: , Zenvo, Zenvo ST1

Comentarii (12)

  • :)
    Un accident...infiorator as putea spune.
    5 1
  • o,daa!
    infiorator de-a dreptul! :D
    si mi se pare mie sau sant dare de sange pe aripa stg fata si pe portiera?! :)
    5 1
  • Flaviu C
    mda
    daca pilotu' a pierdut controlul asupra lui......
    ma intreb ce-o sa faca cu el miliardarii care de cele mai multe ori n-au nici o treaba cu condusul
    5 1
  • Octavian
    ce e amuzant, e ca masina are un pret de vanzare de 800.000 euro. Dar ca sa o inmatriculezi in danemarca, ajungi in total la 2.133.333 euro, diferenta fiind taxa de inmtriculare din danemarca care este de aproximativ 180% din pretul de achizitionare al masinii.

    Sa mai aud pe cineva ca zice ca in romania e mare taxa de inmatriculare :))
    9 1
  • Danezii exagereaza cu taxele pe masini
    Am auzit si eu ca in Danemarca taxele sunt enorme la masini. Preturile la masini sunt si ele enorme. Norocul e ca suntem o Europa unita si putem sa inmatriculam masini si in alte tari . Ma indoiesc totusi ca un danez isi va inmatricula masina in Bulgaria sau Ungaria de exemplu;)). Oricum pot incerca in Germania e mai la indemana.
    2 1
  • danezii NU EXGEREAZA cu taxele
    pentru ca daca tot vrem sa facem ceva pentru mediu , banii luati pe taxe nu ii bagam in vile si alte masini , ci in natura , iar daca vrei sa iti iei o masina sa te mai gandesti odata daca merita investitia , sau doar vrei sa te plimbi de cocalar , de aceea la ei in tara poti sa respiri si nu au asa multe accidente
    4 0
  • Se exagereaza cu protectia mediului
    Sunt prea exagerate taxele. Nu cred absolut deloc in incalzirea globala. Sunt de acord sa se reduca emisile dar intr-un mod mai normal. De ce nu pun aceleasi taxe si pe avioane si pe vapoare? Sau pt cei care nu au o vila care nu e bine izolata? E cel mai usor la masini. Asa o sa ajungem sa conducem in Europa niste cutii cu roti (astea sunt masinile cele mai populare in ziua de azi) iar cei din America si cei din zona Golfului Persic vor conduce masini adevarate. Avem avantajul ca dormim linistita deoarece nu poluam mediul. Ce bine ma face sa ma simt.
    Legat de accidente sunt de acord. Poti conduce lejer cu o viteza normala si sa fi f linistit ca nu vine ceva tembel si te omoara (Nu am fost inca in Danemarca dar banuiesc ca e la fel ca in Olanda). Acolo nu toata lumea se crede Senna
    0 0
  • Sunt sigur ca soferul a rasuflat usurat cand a vazut ca s-a ales doar cu o avarie usoara la aripa stanga si o zgarietura. Nu cred ca este prea placut sa lovesti o masina de 800.000 euro, mai ales cand nu e a ta si esti doar un sofer de teste. Probabil ii oprea din salariu pentru tot restul vietii.
    0 0
  • PARAZYTU19
    ce tare.....
    ce Dumnezeu e asa infiorator la "accidentul" asta.....a pierdut controlul a iesit cu de pe asfalt si s-a frecat de cauciucurile de pe margine.....care au apa in ele si in momentul cand a sarit apa si nisipul de pe margine s-au lipit pe portiera si aripa stanga fata......nu este sange............
    la asa accident nici airbagurile nu sareau daca avea..... :))
    0 0
  • Octavian
    Legat de ce zicea cineva anterior ca se poate inmatricula masina in alta tara si sa circuli cu ea in danemarca.......NOT true.

    Un danez daca e prins la volanul unei masini cu numar de inmatriculare strain plateste pe loc o amenda de 8000 euro si daca e masina pe numele lui este confiscata si se returneaza abia dupa ce prezinta dovada platii taxei de inmatriculare pentru masina.

    Exceptie face o masina nou achizitionata si circula cu numerele straine pana o duce la destinatie.

    Un cetatean strain care locuieste in danemarca are voie sa conduca masina personala 2 saptamani sau maxim un an cu autorizatie speciala de la finantele lor.

    Fara autorizatie masina se confisca daca e oprit in trafic si se returneaza doar dupa ce a achitat taxa de inmatriculare, asta daca locuieste in danemarca de o perioada mai indelungata, altfel masina o trimit danezii pe trailer in tara de origine si proprietarul plateste cheltuielile si o "mica" amenda
    0 0
  • mda
    masina costa 1.225.000 de dolari
    0 0
  • cred ca face mai mult de 800.000 de mii de euro,n-am calculat...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru