VIDEO: Război civil în grupul Volkswagen - Polo GTI vs Fabia RS vs Ibiza Cupra

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.12.2010
Autoexpress pune faţă în faţă trei dintre cele mai "curajoase" modele subcompacte ale grupului Volkswagen: Polo GTi, Skoda Fabia Rs şi Seat Ibiza Cupra.

Comentarii (8)

  • valeriu
    test
    ce fel de comparatie e aceasta cand masinile sunt de fapt una si acceasi cu mici modificari de software, acceasi Marie cu alta palarie
    14 17
  • @valeriu
    Cred ca testul a vrut sa arate ca poti obtine aceeasi performanta , la un pret mai mic .... ai dreptate , sunt cam la fel toate 3 ... acelasi motor , cutie si sasiu .... difera doar caroseria ... si cu toate astea , fabia (cea mai ieftina) are performantele cele mai bune si pretul cel mai atragator :)
    17 4
  • ce dragut ...
    sa te joci cu trei motanei
    10 1
  • tachefoto
    Clio RS!
    6 8
  • renault
    tachefoto ai dreptate....nici nu se compara clio RS cu restul din clasa lor....am condus si pot spune ca te baga in scaun pana in portbagaj si cat despre aspect ho ho e departe de orice vw...La vw ii plictisitor...volanul dur fara nici un smile face, beculete ori rosii ori albastre de iti trebuie ochelari....motorul suna ca naiba iar manevrabiliatatea e zero...cat despre pret...o lasa-ma ...
    RENAULT FACE MASINI- restul e breloc
    10 13
  • @vgf
    masini de tuns iarba eventual
    5 1
  • clio rs e misto..dar te rupe la consum.. pentru 20 de cai in plus iti mananca 5 L la suta.. eu 1 prefer skoda (V)rs
    4 0
  • VRS owner
    @vgf
    Sincer nu poti compara clio cu fabia polo si ibiza. Da arata binisor RS-ul da are 200 cp dar consumul este EXAGERAT in comparatie cu astea 3 iar pretul este peste . Sa nu uitam ca la cele trei ai si cutie automata sunt mai dotate si au obtiuni pe care la clio nu le gasesti.............Asa ca poti pleca putin mai repede de cat mine de la semafor dar eu ma plimb mai mult si cu un confort mai mare ;)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru