VIDEO: Reclamă filmată în Bucureşti pentru Renault Twingo

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.01.2011
Plecând probabil de la premiza că Bucureştiul a fost recunoscut la începutul secolului trecut ca fiind "Micul Paris", Renault a filmat în România cea mai noua reclamă a modelului Twingo. Spotul are un iz franţuzesc intens.

Comentarii (13)

  • Opinie
    ”Drive the change” -ul de la sfarsit parca-i din alt film. Nu numai pentru ca-i in engleza. Daca un neinitiat priveste reclama nici nu-si da seama ca-i pentru Twingo in principal. Fiindca ea e de fap pentru mai multe modele Renault. O reclama foarte slaba. Limba spotului e franceza, se adreseaza nemtilor, iar finalul e in engleza. Colac peste pupaza, e filmata in Romania. Globalizarea naste monstrii ... uneori.
    15 9
  • ce mi se pare aiurea e ca desi e filmata in romania afisele de pe cladiri sunt in franceza!dar nah...
    5 6
  • reclama
    Probabil intentioneaza sa prezinte reclama in mai multe tari si de aici acest amestec de scriere si vorbire... Vor sa puna accent pe frumusetea ''Micului Paris'' de odinioara si pe vremurile cand acest gen de masinuta era de ajuns...
    Ce ma intriga, este ca au tatonat mult terenul si au asteptat ceva vreme, pana sa lanseze acest model si la noi. Am vazut prima data masina prin 2007 si credeam atunci ca va apare si la noi in tara, undeva prin anul 2008. Totusi, le doresc spor la vanzari... si poate intentioneaza sa aduca si Twingo RS, cu al sau motor de 1.6 benzina si 133 CP. Desi, dupa cate am inteles legat de un alt model interesant, Fiat Panda 100 HP, costa ceva omologarea si asta obliga importatorul sa vanda masina la un pret mare, ceea ce ar insemna vanzari incerte.
    4 0
  • Alex Radoi
    Plecând probabil de la premiza că Bucureştiul a fost recunoscut la începutul secolului trecut ca fiind "Micul Paris"
    Eu cred ca au plecat de la premisa ca in Romania e mai ieftin de filamt...
    11 0
  • prudentul
    nelămurit
    Sunteţi siguri că nu-i cumva o reclamă la Superglue?
    7 1
  • @Bethurbazal
    Hai ca esti culmea! "finalul" e de fapt noul motto Renault care se potriveste foarte bine cu ultimele aparitii. Sloganul asta e dovada ca francezii au acceptat engleza ca principala limba de circulatie internationala. e de apreciat! spuneti-mi: cautatul nodului in papura e un sport pentru voi?
    6 1
  • Micul Paris
    Chiar face legătura.
    Dacă aţi văzut, în clip sunt "amplasate strategic" maşini Renault mai vechi sau mai noi. Printre ele apare şi o Dacie 1300 şi se mai văd şi două boturi de Logan. 0:26-0:28, 0:41-0:43, 0:48
    Aşa că legătura este evidentă.

    Partea cu filmatul ieftin nu stă în picioare, orice francez ştie cum arată Arc de Triomphe în realitate şi poate să-şi dea seama că nu-i filmat în Paris.
    2 0
  • Exceptional !
    Impresionant !
    1 2
  • :)
    si iar nimic din interioru masinii, cred ca CNA-u italian iar o sa-l interzica
    4 0
  • lorinczi.thomas
    am vazut si un 2CV
    1 0
  • Twingo
    Interesant este ca filmeaza reclama in Bucuresti si Twingo abia a aparut pe piata. Nici nu stiu daca au livrat pana acum asa ceva :)) Pe site-ul Renault nici nu apare Twingo in toate meniurile. Decat la oferta speciala cu un singur motor si 2 echipari :)))) PUtin cam penibil..
    0 0
  • je t'aime
    lamurire
    Reclama nu e la twingo in mod specific ci la seria speciala Je t'aime existenta pe piata germana pe twingo, kangoo, clio campus si megane...deci reclama se adreseaza exclusiv nemtilor care cel mai probabil nu se prind de fake.
    0 0
  • Se vede chiar si un 2CV!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru