VIDEO: Seful Ford ii multumeste personal prin telefon unui client!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Alan Mullaly, CEO Ford Group, i-a multumit telefonic personal unui client care a ales un Fusion Hybrid in detrimentul unui Toyota Prius.

Alan Mullaly, presedintele Ford Group, l-a sunat personal pe un client care isi achizitionase recent un Ford Fusion Hybrid in SUA, felicitandu-l pentru achizitie si multumindu-i pentru ca nu a ales Toyota Prius, cealalta varianta la care americanul se gandise.

Noul posesor al lui Fusion Hybrid este Michael Snapper, un avocat din Michigan. Acesta isi comandase deja un Toyota Prius, insa atunci cand a aflat ca versiunea hibrida a lui Fusion se va produce in SUA, si-a anulat comanda initiala si a ales modelul Ford.

"Am vrut sa va sun pentru a va felicita si multumi pentru alegere. la fel ca dumneavoastra, si eu cred ca Fusion Hybrid ar putea deveni una dintre cele mai bune masini pe care le-am produs vreodata", a spus Alan Mullaly in convorbirea cu Michael Snapper. Avocatul a fost (evident) impresionat de telefonul sefului Ford, sustinand ca acesta "reflecta o noua atitudine si o implicare evidenta in faptul de a face ca lucrurile sa functioneze".

Cu toate acestea, Snapper nu stie inca momentul in care va primi noua masina: "As vrea sa stiu cand o sa o am.

Sper ca daca vorbesc de bine de ei ma vor pune intre primii pe lista de asteptare". Snapper a primit, totusi, o reducere de 3400 de dolari pentru masina sa datorita faptului ca a comandat-o inainte de 31 martie.

Comentarii (8)

  • Ford
    In momentul de fata Ford e ca caine batut care linge picioarele stapanului sau pentru a-si recapata osul.
    0 0
  • reclama tip OTV...
    ....o porcarie. Dar macar unii inteleg ca achizitionand masini fabricate local nu fac altceva decat sa se ajute pe ei insisi
    0 0
  • george
    E ASA SI NU PREA
    @ ioio

    In principiu, principiul (sic!) e corect: achizitionarea de produse autohtone are darul de a-ti face viata mai buna. In cazul Big Three insa, situatia e un pic diferita. Cu cat traiesc mai mult, cu atat viata americanilor va fi mai grea. Pentru ca in doar cateva luni, cei 3 au primit de la statul american vreo 50 de miliarde de dolari...and still counting...
    E cam aceeasi treaba care a fost si cu Dacia, pastrand bineinteles proportiile.
    0 0
  • Pe mine ma deranjeaza un singur lucru: pana mai ieri, americani erau adeptii infocati ai capitalismului. Din momentul in care fabricile lor au intrat in colaps, insa, au intors imediat foaia si au apelat la socialism si patriotism. Sa ne salvam tara cumparandu-le gunoaiele la altii pentru ca ei nu au stiut sa aiba o strategie coerenta si produse de calitate. Acum, vrand, nevrand, americanii de rand trebuie sa plateasca pentru faptul ca n-au cumparat masinile produse de ei. Deci, ai cumparat, n-ai cumparat, tot platesti echivlanetul unei masini. Misto asa! Ei bine, deci cum e pana la urma, capitalism, socialism sau dupa cum pica mai bine? Smecherii o dau in bara si prostii platesc, nu? Ar trebui sai lase sa moara. Or sa faca japonezi fabrici in locul lor si o sa le angajeze oamenii, ca tot se pricep mai bine.
    0 0
  • parerea mea
    @george...pai eu vorbeam de principiu. Cu restu sunt de acord. Dar pe de alta parte falimentarea Big Three nu se reduce doar la falimentarea lui Big Three ci a unei intregi industrii din amonte...si asta insemna milioane de americani care vor canta la mandolina in fata gurilor de metro. @paul....patriotismul nu poate convietui cu capitalismul? daca te-ar auzi saracul Churchil. PE de alta parte capitalismul pur este o idee DEZASTRUOASA, o doza de socialism este necesara (probabil ca unui roman daca ii spui asta face alergie, dar romanul nu stie ce-i aia cu adevarat capitalism). Iar daca vin japonezii, asta este de bun augur, mai rau e sa ajunga chinezii cu troacele lor in SUA, ar fi ultima picatura, ca in rest de acolo se imbraca, de acolo se incalta, de acolo au electronicele. Vrem nu vrem industria americana trebuie sa existe...dupa ce se va curata de uscaturi, bineinteles.
    0 0
  • george
    FACI O CONFUZIE MARE...
    @ ioio

    "Big Three" sau mai degraba "big three" nu inseamna industria auto americana. Toyota, Mitsubishi, Mercedes, BMW, si asa mult mai departe au uzine in America. Volkswagen va deschide in curand. Furnizorii sunt si vor fi tot aia. Atat ca in loc sa produca pentru un Ford care a dat coltu fiindca a facut niste masini de toata jena sau pentru un GM care si-a batut joc in ultimul hal de principiile de baza ale economiei de piata si de americanu` de rand spalat pe creier, vor produce pentru cei mentionati mai sus care vor creste productia ca sa acopere golul lasat in piata. E foarte simplu. Iar statul american ii va putea frige la prima greseala fara nici un fel de greata in loc sa scoata `jde miliarde (de unde oare ca deficitul a ajuns pe la 490 de miliarde de parale) ca sa-i salveze pe "nefericitii" care iau 9.3 milioane de $ salariu anual...

    Si cu ocazia asta se va mai rezolva inca o mare problema: masinile vor avea si in America pretul corect, nu cel sustinut prin subventii barosane primite pe sestache de la guvern (in cazul celor 3 mari natarai) sau prin vanzarea sub pretul de productie (in cazul unora dintre "outsideri")...
    0 0
  • Foarte corect ce a spus George, a punctat bine. Golul lasat de cei 3 nu este atat de mare incat sa nu fie rapid absorbit de ceilalti care, dupa cum se vede, au stiut sa se descurce mult mai bine (Honda e inca pe profit, Hyundai/KIA vind chiar mai mult, Toyota sta inca binisor pe linia de plutire, etc.). Pai cum e corect, catvea sute de mii de insi cantand la mandolina pentru cateva luni si sustinuti o perioada social pana ce producatorii care vor umple golul ii vor angaja, sau 250 milioane de fraieri care trebuie sa plateasca echivalentul unei masini pe an doar ca sa le salveze fundul la niste smecherasi care si-au batutu joc de bani si de tot? Raul se taie de la radacina, nu-l intretii doar pentru ca iti pare rau de fructele care se vor risipi. Plantezi iarasi un pom si esti sigur ca va da roadele bune.
    0 0
  • Claudiu
    @ Paul
    Exceptand Honda toti producatorii auto niponi au probleme mai mari sau mai mici . Intra pe autonews.com si vezi ca Top Story este stirea ca Toyota a pierdut in 2008, 4.95 miliarde $,cel mai mare producator din lume anuntand ca nici 2009 nu va fi prea bun. In plus Nissan,Mitsubishi si Mazda au cerut ajutoare de la statul japonez . Criza financiara a lovit chiar si cei mai eficienti producatori auto. Clientii producatorilor americani si japonezi sunt oameni cu venituri medii care apeleaza la un credit bancar pentru asi cumpara o masina. Pana cand nu-si va reveni sistemul bancar chiar si producatorii japonezi vor simti din plin efectele crizei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru