VIDEO: Top Gear a testat ZR1, Challenger si CTS-V

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.11.2008
Top Gear a testat la pachet cele mai tari modele americane: Corvette ZR1, Cadillac CTS-V si Dodge Challenger.

Comentarii (4)

  • andrei
    pfff
    ai ma nu ma innebuniti nu aveti material si postati aici capturi de pe www.youtube.com din emisiunea de duminica seara ??? sunteti papetici
    0 0
  • Hunter
    Foarte colorat limbaj pot avea unii...nu cred ca era nevoie ca frustrarea sa fie exprimata intr-un asemenea hal, mai ales ca nu are nicio legatura cu topicul curent, si implicit cu site-ul de fata. Din nefericire, pentru unii contactul cu internetul are loc doar astazi, si e greu sa inteleaga de ce acele "reclame" enervante, tot apar si dispar...pana la urma pe multe site-uri sunt asemenea reclame...reclame care aduc ceva banuti celor care intretin respectivele pagini web, doar publicitatea se plateste pana la urma.

    PS: Poate ca nu toata lumea a vazut emisiunea de duminica seara, deci postul actual mi se pare destul de ok...e si proaspat...daca duminica a fost emisiunea, pai azi e doar marti...pana la urma dureaza sa editezi o inregistrare si sa o postezi pe urma pe youtube.
    0 0
  • fas
    Macar daca ar putea vizionate.
    0 0
  • We're sorry, this video is no longer available.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru