VIDEO: VW Golf R, mai rapid cu DSG sau cutie manuala?

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.05.2010
Autocar a tinut sa vada care sunt diferentele dintre cutia automata DSG si cea manuala. In centrul demonstratiei, cel mai rapid Volkswagen Golf din istorie, versiunea R.

Comentarii (11)

  • .marius.
    Pai mai corect mi s`ar fii parut daca ambele masini aveau acelasi numar de usi.
    La masini de acelasi numar de cai putere, weight does matter !
    12 1
  • schumi
    Performante...
    Interesante diferentele dintre performantele obtinute de omul de la Autocar vs. performantele pretinse de VW. Probabil ca baietii de la VW obtin aceste performante cu niste jochei pe post de sofer :D.
    9 8
  • p-george
    Ambreiaj
    Intr-adevar cred ca cele doua usi in plus conteaza cu 0.1 0.2 sec, insa mie mi se pare ca da prea brusc drumul la ambreiaj cand porneste. Se si aude la motor. La manuala se vede cum pleaca de la 3000 de ture si scade mult in turatii apoi urca iar. Acolo se pierde timp.
    16 3
  • florin
    VW
    Cu siguranta VW a testat masina pe asfalt uscat.....
    9 1
  • factory test
    tstele de fabrica se fac in conditii cu mult diferite fata de cele de strada, greutati bine alese, dotari ale masinilor bine alese, asfaltul este diferit atat prin componenta cat si prin temperatura, rotile au o anume temperatura, benzina este probabil mai buna..si de la fiecare daca adunam cate 0.1sec, ajungem la diferentele intre noi pe strada si VW la fabrica. cert este si s-a mai demonstrat ca DSG este mai rapid decat Manual. atat de catre europeni, cat si de USa si japonia. asta este, cutia DSG este mai buna si in viitor mai toate masinile or s-o aiba :)
    16 0
  • @adi
    Cu siguranta nici aerul conditionat nu era pornit in testele de fabrica...
    11 1
  • e destul de ud pe jos si el vrea sa scoata 5.5 cu dsg-ul...oare conteaza ! 5.7 este rezonabil pt starea carosabilului + cauciucuri
    10 0
  • @schumi
    lasa ma ca ai tu o alfa care scoate mai bine :))
    4 0
  • inca o data vw isi minte clientii

    de la 5.7 la 6.2 e diferenta mare....


    PS: astia de la Autocar nu stiu cum se conduce un golf? cu o mana pe volan si cu manele la maxim
    5 17
  • @!!
    nu toata lumea isi conduce masina ca tine. Daca ai fi ascultat (sau inteles) spunea ca masinile erau noi, dupa cum ar trebui sa stii, chestia asta influenteaza motorul.
    8 0
  • hi,hi,hi
    ha,ha,ha
    As fi fost curios daca mergea cu masina cu dsg in mod manual , cat scotea.
    Asa pe automat dat pe modul sport dsg schimba muult mai bine decat mana si piciorul omului, si faptul ca de fapt in dsg sunt 2 cutii intr-una avantajeaza ca, (virgula) cade tot timpul in cuplu.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru