Viitoarea generaţie Ford Mustang va avea un design global

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.03.2011
Ford promite că noua generaţie a muscle-car-ului Mustang va încerca să satisfacă cerinţele unui public global. Designul modelului sportiv va fi conturat de studiourile de design sin SUA, Europa şi Australia.

După Fiesta, Focus şi Mondeo, un alt model Ford cu tradiţie va deveni un produs global, odată cu lansarea noii generaţii. Este vorba despre legendarul muscle-car Mustang, pe care Ford intentionează să îl vândă publicului din toată lumea.

Pentru a avea succes la un asemenea nivel, modelul american va trebui să adopte un design complet nou, rezultat din colaborarea a trei studiouri de design ale Ovalului Albastru: din Statele Unite, din Europa şi din Australia.

Derrick Kuzak, responsabil pentru dezvoltarea modelului sportiv, a declarat că "lansarea viitorului Mustang este un efort complex, similar oricărui produs introdus pe piaţă în ultima perioadă. În prezent, directorul de design J. Mays şi echipa sa trasează liniile generale ale caroseriei şi surprind elementele stilistice cele mai interesante ale proiectului", a încheiat Kuzak.

Un exemplu recent al colaborării dintre birourile de design este naşterea ediţiei Ranger Wildtrack, proiect cu origini australiene, dar linii de design europene.

Noua generaţie Mustang va debuta pe piaţa mondială abia în 2014.

via | automotivenews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru