Viitoarea generatie Honda S2000!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 05.05.2008
Honda va lansa anul viitor o noua generatie a modelului S2000. Viitorul model se anunta a fi unul revolutionar.

Automarket va propune o posibila varianta a viitoarei generatii a modelului Honda S2000. Celebrul roadster japonez a aparut in anul 1999 si pana in prezent a acumulat mai multe restilizari, dar nicio schimbare semnificativa.

Cel mai probabil, urmatoarea generatie a modelului S2000 va fi lansata in 2009 si va fi una revolutionara, mai ales la capitolul design. Designul partii frontale se anunta a fi o noutate pentru modelul japonez.

Honda S2000 va aduce mai multa agresivitate, printr-o grila frontala proeminenta si prize de aer gigant. De asemenea, ne asteptam ca designerii niponi sa pregateasca blocuri optice noi, specifice nivelului tehnologic actual.

O serie de zvonuri de pe piata nu exclud posibilitatea ca Honda sa faca din succesului lui S2000 un model coupe cu 4 locuri, asa cum alte speculatii arata ca viitorul S2000 va fi un model mai mic care sa concureze cu Mazda MX-5.

Honda a celebrat, prin lansarea modelului S2000 in 1999, implinirea a 50 de ani de existenta, iar noua generatie a roadster-ului nipon va celebra sarbatorirea a 60 de ani de la nasterea Honda.

Sub capota viitorului S2000 inginerii Honda vor pregati, ca si in cazul actualei generatii, un propulsor de 2.0 litri.

Taguri: Honda, S2000

Comentarii (1)

  • Honda owner&fun
    owner&fun
    Propunerea Automarket este absolut jenanta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru