Viitorul BMW Seria 7 vine cu directie integrala

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.04.2008
BMW va introduce odata cu debutul noii generatii Seria 7 o noua transmisie cu opt rapoarte si o directie integrala.

BMW pregateste in mare taina lansarea noii generatii a modelului de lux Seria 7, asteptat sa debuteze in showroom-uri la mijlocul anului viitor. Se pare insa ca BMW a lasat sa se scurga cateva informatii importante privind modelul din clasa business.

Dupa ce a introdus pe toate modelele sale transmisia DSG cu sapte trepte, BMW priveste acum mai departe, intentionand sa promoveze o noua cutie de viteze odata cu lansarea noii generatii Seria 7. Constructorul german va dezvolta o cutie automata cu opt rapoarte capabila sa reduca consumul de carburant cu 6% si sa mareasca performantele masinii. Dimensiunile noii cutii de viteze nu vor creste ceea ce inseamna ca aceasta isi va face loc treptat pe toate modelele constructorului german.

Se pare insa ca noua transmisie cu opt rapoarte nu este singura surpriza pe care BMW o pregateste odata cu lansarea noului Seria 7. Urmand exemplul celor de la Renault, BMW intentioneaza sa introduca pe modelul de lux si o directie integrala, capabila sa vireze ambele punti.

Desi va fi oferita ca optional, directia integrala va fi arma secreta cu care BMW va incerca sa eclipseze rivalii de la Mercedes si Audi.

via | LeftLane

Taguri: Audi, BMW, Mercedes, Seria 7

Comentarii (3)

  • TRANSMISIE NU DIRECTIE
    DIN CATE STIU TRANSMISIA E INTEGRALA NU DIRECTIA!
    0 1
  • Victor
    Adica vireaza cu toate rotile....
    0 0
  • gogu infologu
    sa avem ZF!
    ...Constructorul german va dezvolta o cutie automata cu opt rapoarte capabila sa reduca...din surse sigure furnizorul de cutii al lui BMW este ZF; aceleasi cutii care sunt si pe Jaguar.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru