Viitorul Nissan 370Z, spionat in premiera

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 18.08.2008
Inlocuitorul lui Nissan 350Z este aproape de debut. In presa de specialitate au aparut fotografii spion cu 370Z.

Nissan 350Z va fi inlocuit in curand de noul 370Z care va reprezenta noua generatie a sportcarului japonez. Dupa mai multe zvonuri cu detalii referitoare la noul model sport al celor de la Nissan, in presa internationala de specialitate au aparut si primele fotografii spion cu un prototip 370Z aflat in teste pe una din soselele americane.

Pe langa locul cedat in gama Nissan, 350Z va sta la baza succesorului sau, noul 370Z urmand sa pastreze forma generala. Chiar daca prototipul surprins in teste era camuflat complet, se poate observa forma care nu difera mult fata de actuala generatie, insa designul este de asteptat sa se schimbe radical adoptand ultimele filosofii ale marcii. De asemenea dimensiunile noului Nissan 370Z vor fi usor modificate, lungimea acestuia urmand sa redusa putin.

Motorizarea V6 noului Nissan 370Z va fi imbunatatita semnificativ in vederea rivalizarii cu modelelor de top din segmentul sau. Cel mai probabil, va fi adoptata propulsia de 3.7 litri de la Infiniti G37 Coupe.

De asemenea, interiorul este de asteptat sa fie modificat considerabil pentru oferi un confort sporit viitorilor posesori. Lampile pe baza de LED au luat locul celor vechi, dupa cum se poate identifica si in imginile cu modelul camuflat.

Nissan a intensificat teste noului 370Z in vederea prezentarii acestuia in premiera la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Compania japoneza, impreuna cu divizia sa premium, Infiniti, au pregatit mai multe premiere clientilor americani. Asa cum v-am anuntat astazi, Infiniti va prezenta la salonul american noul G37 Convertible.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • Poza nu prea arata a fi in America (se circula invers)
    0 0
  • Andrei
    Autostrada
    E in Michigan dupa numerele masinii, si e o autostrada cu 6-8 benzi pe sens, nu ca la noi 2 benzi jumate si se cheama autostrada.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru