Viitorul Porsche Cayenne soseste in 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.07.2008
Porsche pregateste noua generatie a SUV-ului de mare succes Cayenne. Acesta va debuta pe strazi in 2010.

Viitoarea generatie a SUV-ului Porsche Cayenne este tot mai aproape de un debut oficial. Inginerii din Stuttgart lucreaza intens la viitorul inlocuitor, dovada fiind fotografiile spion surprinse de jurnalistii de la WorldCarFans.

Se pare ca fanii brandului german nu vor mai fi nevoiti sa astepte prea mult timp debutul viitorului SUV, acesta fiind asteptat pe strazi la mijlocul anului 2010. Cel mai probabil, noul Cayenne va imparti aceeasi platforma cu noua generatie Touareg, asteptata si ea sa isi faca aparitia la sfarsitul lui 2010. Diferentierile se vor face insa la nivelul caroseriei, motorizarilor si a calitatii materialelor folosite la interior.

Asa cum probabil era de asteptat, viitorul Porsche Cayenne va beneficia de serviciile unor propulsoare V6 si va oferi clientilor aceleasi versiuni de top, S si Turbo. Mai mult, constructorul german a anuntat ca are in plan si lansarea unei versiuni hibride, anticipate inca din toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

via | AutoBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru