Volkswagen anunta doua noi modele in SUA

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 15.07.2008
Volkswagen se va extinde pe piata americana prin doua noi modele bazate pe Jetta si Passat.

Esential

20.000 de dolari va costa viitorul model Volkswagen, bazat pe modelul Passat.

Volkswagen va anunta in cateva zile unde va amplasa noua fabrica din Statele Unite ale Americii. Cel mai probabil, locatia aleasa de Volkswagen este Huntsville, Alabama, dar inca nu exista o confirmare oficiala in acest sens.

Viitoarea facilitate de productie a marcii germane isi va deschide portile in 2010 si va produce doua noi modele sedan. Unul dintre ele va fi cosntruit pe baza modelului Jetta, iar al doilea va fi o versiune mai ieftina a modelului Passat, creata special pentru piata nord-americana.

Viitorul model bazat pe Passat va concura cu Toyota Camry si Honda Accord si va costa in jur de 20.000 de dolari. Prin noua strategie anuntata pentru piata din SUA, Volkswagen intentioneaza sa devina o marca mai populara, care nu este perceputa ca fiind una scumpa.

In 2007, Volkswagen a vandut 230.572 de unitati pe piata nord-americana, un nivel nesatisfacator pentru inaltii oficiali ai brandului german.

Via | Automotive News 

Comentarii (5)

  • george
    ADICA MAI PROASTA?
    Ce frumos suna chestia asta: "al doilea va fi o versiune mai ieftina a modelului Passat, creata special pentru piata nord-americana."
    Ce sa insemne asta? Ca masina respectiva va fi mai proasta? Nu ca ar fi asta vreo problema, ca doar americanii s-au spurcat la ieftinituri...Daca vreun produs e prost nu conteaza, important e sa fie ieftin...
    0 0
  • Nu va avea nici cea mai mica sansa in fata japonezelor.
    0 0
  • george
    EU N-AS FI ASA DE SIGUR
    @ BBB

    Conditiile pietei americane s-au schimbat substantial in ultima vreme care fac in asa fel incat Volkswagen sa se simta acolo cam ca pestele in apa...Singurul handicap major (pretul) va fi drastic diminuat prin faptul ca modelele respective se vor produce loco => reducerea costurilor atat de productie (se va profita de faptul ca dolarul e mai slab si de locatia uzinei-Huntsville, Alabama - care e un fel de judetul Vaslui american) cat si de transport, iar modelele care se vor fabrica acolo vor fi "barbierite" intr-un fel sau altu`...Ori se va diminua nivelul de dotare, ori va scadea calitatea...japonezii au facut chestia asta (si nu numai ei) si ce sa vezi? A tinut figura.

    In alta ordine de idei, VW nu trebuie sa elimine japonezii de pe piata. Nici macar sa vanda mai mult decat ei. Trebuie doar sa vanda mai mult decat vand acum. Ceea ce e perfect realizabil ca cele 3 mari mumii americane (GM, Ford si Chrysler) au lasat niste goluri tapene in piata...
    0 0
  • S-o fi simtind VW ca pestele in apa dar pescarul deocamdata este jponez.
    Se vede ca nu cunosti piata americana care este dominata de japonezi datorita calitatii masinilor fata de cele nemtesti care lasa de dorit la fiabilitate mai ales.
    Cea mai vanduta masina in
    America este Honda civic in caz ca nu stiai.
    0 0
  • george
    GREA E LIMBA ASTA ROMANEASCA...
    @ bbb

    Chiar asa de ametit esti de n-ai fost in stare sa intelegi mesajul dintr-un text de 3 randuri scrise cat se poate de clar?!?!? Am afirmat urmatoarele 2 lucruri:
    - VW trebuie sa vanda mai mult decat acum, NU SA-I DETRONEZE PE JAPONEZI (iar asta cu Honda Civic o stiam, doctore Piulita - http://www.automarket.ro/stiri/honda-civic-cel-mai-bine-vandut-model-in-sua-12286.html);

    - fiabilitatea masinilor japoneze a mai scazut INCLUSIV LA HONDA-http://www.automarket.ro/stiri/recall-pentru-80000-de-honda-civic-in-toata-lumea-12185.html ; http://www.automarket.ro/stiri/recall-in-sua-pentru-honda-accord-si-hyundai-sonata-11048.html

    NU AM SPUS NICAIERI CA VW E SUPERIOR LA CAPITOLUL FIABILITATE LU` TOYOTA SAU HONDA!!!

    Mai pune mana si exerseaza-ti logica putin ca-mi dau cu palma in chelie cand vad post-uri ca ale tale...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru