Volkswagen Golf Cabrio pleacă de la 21.056 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.06.2011
Volkswagen a anunţat preţurile pentru noul Golf Cabrio pe piaţa autohtonă. Decapotabila, gata pentru vara acestui an, costă 21.056 de euro cu TVA.

Esential

160 de cai putere dezvoltă cea mai puternică versiune a noului Golf Cabrio, disponibilă pe piaţa din România.
21.056 de euro este preţul de pornire al noului Golf Cabrio în România.

Volkswagen aduce în România noul Golf Cabrio la timp, chiar atunci când publicul caută o decapotabilă pentru sezonul cald. Importatorul brandului german a publicat deja preţurile pe site-ul său oficial şi aşteaptă primele comenzi.

Cea mai nouă extensie a gamei Golf poate fi comandată împreună cu trei motorizări, dintre care două sunt pe benzină. Entry-level-ul este propulsat de unitatea 1.2 TSI de 105 cai putere, asistată de o cutie manuală cu şase rapoarte. Clientul poate opta pentru această opţiune doar dacă dispune în contul său de fix 21.056 de euro cu TVA inclus. Pentru cei care îşi doresc şi tehnologia BlueMotion pe această versiune, preţul sare la 21.530 de euro.

Cel mai puternic propulsor disponibil în gamă va fi însă "benzinarul" de 1.4 litri şi 160 cai putere, care pleacă de la 24.262 de euro. Pentru cei care vor şi transmisie automată DSG, valoarea urcă la 26.178 de euro cu TVA.

Să nu uităm nici de fanii dieselului, care vor avea la dispoziţie noua unitate de 1.6 litri şi 105 cai putere, ajutată de o transmisie cu cinci trepte.

Preţul pentru această versiune începe de la 23.284 de euro sau 23.758 de euro atunci când se optează pentru pachetul economic BlueMotion.

Oferta completă poate fi consultată aici.

via | Volkswagen

Comentarii (22)

  • Ivanoff
    Ha-ha
    Finaly,are si Solcanu o masina...
    19 16
  • Mircea
    Ivanoff nu te mai vota singur :) , automarket ar trebui sa faca ceva in privinta autovotului astuia....
    9 8
  • VW CAZAN
    el si inca vreo cateva mii de agricultori instariti cu aere de masina "premiu" dar totusi fum de tedeiiiiiiiii
    15 11
  • Vettel
    in primul rand vocabularul tau denota o prostie imensa deoarece e clar ca tu nu ai bani de un volkswagen probabil doar de unul la mana a 2-a :)) si de aceea vi tu aici cu niste comentarii de 2 lei ! oricum nici macar nu mai sti alt cuvant inafara de "cazan" care sa degenereze un lucru injurios insa imi dau seama ca nu este vina ta !
    daca tu ai un cacat de logan te inteleg de ce scri comentarii de genul asta
    7 12
  • SOLCANU'
    ce infectie taraneasca !!! se ia un eos i se pune o carpa in loc de hardtop si gata un nou produs fabulos cu care ii prostim pe retarzii amatori de taranisme . as vrea sa se vanda cat mai mult ca celelalte cabrio din clasa sa fie o raritate pe strazi,.cum se intampla deja cu golf care e mai comun ca sandero =)))
    14 12
  • @solcanu
    si care ar fi celalate cabrio din aceeasi clasa?
    0 13
  • wow.. un utilizator cu 3 comentarii diferite... avantajele anonimatului. Indiferent de cine a scris posturile anterioare, eu nu inteleg ce problema aveti unii cu anumite marci. Fie sunteti intr-adevar atat de infantili, fie va faceti. De parca ati avea careva actiuni la o firma concurenta, sau v-a lovit unul cu un VW bunica de suferiti in halul asta de cate ori auziti o stire legata de ei. Dragii mei, sunteti penibili.
    16 9
  • Hakkinen
    in sfarsit s-au aratat fanii tractoraselor .ce e baieti va sta in gat adevarul despre wc golf cabrio ? celelate cabrio ,de altfel mult mai misto sunt asa : astra twintop , peugeot 308 cc, megane cc - oricare din acestea trei fac pipi pe eos si cu acoperis si fara. chiar as fi vrut sa laud si eu odata un vw.dar chiar nu gasesc un argument viabil. ce sa spun ? bv ma ca ati taiat streashina dupa eos si ati pus un cort ? e mai accesibil asa? hai frate pai nu stiam ca cine are bani de golf cabrio nu are si de eos. ce sa mai patetici.in nota obisnuita wc astia,pardon vw
    10 11
  • Hakkinen
    aa am uitat mai este si focus cc care insa nu prea conteaza in ro cel potin datorita vanzarilor slabe. deh... prea multi eosi
    8 9
  • vw
    masina isi merita toti banii. cei care nu se pricep la masini lauda alte marci in comparatie cu vw
    8 11
  • mie-mi place
    mi se pare ca arata ok, desi din lateral, cu soft-top-ul pus, seamana izbitor cu astra g :) ceea ce nu e rau, totusi. cine se plange de tdi ar trebui sa mearga macar o data cabrio, ideea nu e sa-i dai "blana" 180 manca-t-as pe hautostrada, e sa te plimibi. daca mergi prea tare mai si vajaie :) dar de unde sa stie bajetii... a, ba ar trebui sa stie, ca doar o ard cabrio cu caruta la porumb :))
    2 5
  • 308cc porneste de la 21296 LIRE in uk, iar megane cc 23,495.00 LIRE...golful nu iese cu nimic in evidenta datorita liniilor curate insa nu poti spune ca este o masina urata
    9 4
  • focus cc £22,419.89
    7 2
  • astra twintop sau focus cc sunt cu mult peste maghernita asta .vw e o marca pentru pensionari.
    7 3
  • uau!!! o conserva deschisa!!! merita toti banii!! luati-va cate doua! daca se strica una sa o aveti pe cealalta de rezerva sa va vada lumea si sa puteti zice ca sunt fiabile!!! :)))
    6 3
  • O masina stearsa,nu merita banii.
    8 4
  • Eu nu inteleg in primul rand de ce ti-ai cumpara un Golf Cabrio. In opinia mea un cabrio trebuie sa fie si ceva elegant, cu personalitate, care sa nu arate banal (pentru ca un Golf arata banal)... o masina care sa inspire dinamism si aer tineresc. Ori asa ceva nu prea denota un Golf.
    In plus, in afara de spatiu portbagajului ceva mai are nu prea vad avantajul unui soft top. Poate ma lamuriti voi. Serios.
    7 1
  • @LauCalin - sunt perfect de acord cu tine.Totusi permite-mi sa reforlmulez : de ce dracu ti-ai cumpara un vw ? design de secolul 19 si tehnologie de 15 ani,adica secolul 20. so tutosi exista destui iobagi care pun botul la faza cu "masina noua ,inovatie nemteasca".DUMNEZEU SA-I IERTE ! =))
    6 3
  • Masina mea e pe platfoma de Golf IV, asa ca nu am sarit ca ars. Na, eu am zis sa nu ma exprim atat de direct ca tine. :)))
    6 0
  • eu nu ma refer la masini mai vechi gen beetle 2003-2004 (MASINI DE FOARTE BUNA CALITATE SI CHIAR FRUMOASE)ci la ultimii doi ani. s cu preponderenta la golf si passat .astea doua desi sunt cele mai vandute mi se pare cele mai neatractive din clasa per total.si sunt extrem de comune. deci sa ma exprim mai clar de ce sa iti iei un vw din ultimii doi ani . la passat ai honda accord ai citroen c 5 ai insignia ai mondeao mazda 6 ,care sunt mult mai rare si mai frumos desenate decat ...passat. poate am inebunit eu dar e ca si cum dintre real madrid , barcelona si valencia as alege racing santander. :D
    5 1
  • ce petarda e. desi cica e masina noua(eos intreg) arata de parca e din 2001. au ajuns rau de tot vw bag de seama. numai e ce a fost. incep sa scoata din ce in ce mai multe stifturi. intai passat (acelasi cu alte faruri/stopuri),jetta ( arata ca passat :)))) ) de facelift la tiguan ..no comment iar acum vin cu sprietoarea asta de ciori....prafff...
    3 0
  • la banii astia imi iau dupa mobile aproape nou un astra twin top de 200 de cai opc line de sta mata in coada.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru