Volkswagen lansează versiunea limitată Scirocco Sport Coupe Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.01.2011
Volkswagen a anunţat lansarea unei ediţii speciale a modelului Scirocco, care vine cu un avantaj client de până la 2000 de euro. Botezată Scirocco Sport Coupe, ediţia va fi produsă în doar 1800 de exemplare.

Esential

1800 de unităţi Scirocco Sport Coupe Edition va produce Volkswagen.

Volkswagen caută să atragă publicul tânăr european cu o ediţie specială a modelului Scirocco. Botezată Coupe Sport Edition, versiunea nouă va fi disponibilă într-un număr redus de exemplare, doar 1800, şi va fi caracterizată de mai multe elemente de confort şi securitate.

Noua ediţie este disponibilă pe toate motorizările care beneficiază de echiparea Sportline, excepţie făcând unitatea 2.0 TSI de 210 cai putere. Sport Coupe propune un preţ mai mic cu 500 de euro decât nivelul Sportline, oferind însă un avantaj client de până la 2000 de euro.

Scirocco Sport Coupe Edition vine cu echiparea Sportline, la care se adaugă un acoperiş panoramic, o cameră pentru marşarier, jante Chicago de 18 inch, din aliaj, lumini posterioare pe fundal negru, tapiţerie Interlagos, asemeni celei de pe Golf GTI şi GTD, şi o serie de inserţii la nivelul portierelor.

via | leblogauto

Comentarii (4)

  • george
    S-AU TAMPIT SI ASTIA
    O serie limitata ar trebui sa fie mai scumpa, nu mai ieftina decat modelul de baza...Sa inteleg ca nu se mai vinde testoasa?
    8 13
  • neahhh....
    sub denumirea de "editie redusa" mai reusesc sa-si faca targetul si sa bifeze o cifra. Istoria va consemna un numar de modele vandute si nu eforturile pentru vanzarea lor

    + ca clientul trebuie sa fie si el periat si sa simta ca face parte dintr-o elita.
    12 1
  • sunt satul de aburelile vw......
    3 1
  • avantaj client...
    ...nu inseamna reducere din pretul de baza cu 2000 euro ci o reducere cu 2000 euro din pretul final al masinii, inclusiv optionalele sau elementele specifice seriei respective.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru