Volkswagen: "Nu vom renunţa la acţiunile deţinute la Suzuki"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.10.2011
Volkswagen a anunţat ieri că nu va renunţa la pachetul său de acţiuni de 19.9 procente deţinut în cadrul Suzuki. Nemţii au subliniat că vor încerca să remedieze problemele fără mediatizarea scandalului.

Esential

19.9 procente deţine Volkswagen în cadrul Suzuki.

Disputele dintre Volkswagen şi Suzuki par să nu se mai oprească. Volkswagen le-a răspuns din nou japonezilor în cursul zilei de ieri printr-un comunicat oficial. Niponii cereau recent nemţilor să vândă participaţia de 19.9% deţinută în cadrul Suzuki, din moment ce nu erau capabili să respecte parteneriatul şi să furnizeze informaţii despre tehnologiile hibride.

Suzuki a cerut ruperea parteneriatului, însă Volkswagen nu vrea să renunţe aşa uşor şi vine cu noi propuneri. Comunicatul emis ieri anunţă oficial că grupul german nu are nici o intenţie de a renunţa la pachetul său de acţiuni de 19.9 procente.

Mai mult, nemţii au dat asigurări că toate discuţiile cu japonezii vor fi purtate pe plan intern, fără a mai face publice detalii privind parteneriatul şi problemele acestuia.

via | carscoop

Comentarii (9)

  • george
    NEXT VW MOVE: HOSTILE TAKEOVER
    Winterkorn le va da multe suturi in gura japonezilor pentru aroganta cu care au pretins scuze si despagubiri...Dar mai intai sa-i cumpere cu tot cu bulendre si dupa aia sa vezi circ...
    16 25
  • @george
    iar tu esti un bou
    21 17
  • george
    SAYS WHO?
    @ paul

    Din minim bun simt si in baza unui IQ mai mare de 2.5, ar fi trebuit ca afirmatia ta sa fie sprijinita de niste dovezi/explicatii. In lipsa lor, este doar ragaiala unui dobitoc...
    18 18
  • @george
    Stim cu totii ca esti fan wc,pardon wv. Esti expirat la fel ca marca aia pe care o admiri.
    21 22
  • razvanis
    zen
    Volkswagen deci V W nu W V
    10 5
  • 3Ray_Star
    Volkswagen_VW
    "Tata", deocamdata vorbim de una dintre cele mai vechi si mai experimentate marci auto din lume; cantariti "frate" si voi ceea ce spuneti inainte a deversati din voi toate "resturile". Vorbiti de un brand renumit la nivel mondial, care a adus toate dovezile de performanta si fiabilitate de-a lungul timpului, ca si cum a-ti vorbi de stiu eu ce ragalie de masina de prin India ceva. Cateoda stau si ma intreb daca unii chiar gandesc...
    13 11
  • dume de gradinita
    zen nu are inca 14 ani asa ca e acceptabil din partea sa.
    8 3
  • "Nemţii au subliniat că vor încerca să remedieze problemele fără mediatizarea scandalului. "
    de asta orice miscare si orice cuvant apare in presa in secunda urmatoare??? nu vor sa faca decat reclama, si sa se pupe in dos singuri!
    9 2
  • Ma
    Ma uit la comentariile lui George, 3Ray_Star, htd si-mi dau seama de ce avem asa niste politicieni, asa un presedinte, etc...

    Trebuie sa ne caram ca ne cotropesc prostii.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru