Volkswagen opreste productia in Mexic

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.04.2009
Din cauza cererii slabe, si nu a gripei porcine, Volkswagen a anuntat ca va opri productia in cadrul uzinei sale din Mexic.

Volkswagen a anuntat ca va opri temporar productia la uzina sa din Mexico, pe o perioada de cel putin doua saptamani. Constructorul german a tinut sa precizeze ca decizia a fost luata din cauza vanzarilor slabe de pe piata americana si nu din cauza deja extinderii gripei porcine.

Uzina, in care Volkswagen produce sedanul Jetta si noul Beetle, a inceput sa isi inceteze activitatea inca de ieri. Decizia a afectat deja 9400 de muncitori. Constructorul german a anuntat ca aceasta solutie ar putea fi ultima de acest tip, analistii preconizand o revigorare a vanzarilor.

Consuelo Minutti, purtator de cuvant in cadrul Volkswagen, a declarat ca "lucrurile merg destul de bine pentru VW in comparatie cu ceilalti rivali. Pietele lumii au scazut simtitor si asta s-a reflectat si in vanzarile noastre."

In acest moment, Volkswagen este cel mai mare producator de automobile din Mexic, depasind General Motors multumita cifrei mari de exporturi in Europa.

via | Leftlane

Comentarii (1)

  • Propunere
    Propun ceva reprezentantilor media, care-i va scuti mai mult de munca si de deranj.
    Ca tot suntem in criza si nu e zi de la D-zeu in care sa nu auzim ca un producator a mai inchis ceva sau a mai dat mii de munctiori afara, cred ca ar fi mai bine daca ati face un tabel cu toti producatorii din lume impartit pe zile sau luni.
    Astfel incat, de fiecare data cand se intampla ceva doar treceti in tabel si anuntati update-ul.
    Pentru stirea de sus, sa zicem, in dreptul VW, intersectati cu luna aprilie si treceti in tabel 29.04 VW anunta ca inchide 2 sapt o fabrica. Motivul oricum e clar.

    Nu de alta, dar mai mult de jumatate din stiri sunt legate de astfel de subiecte. Si, sincer, unu ca ne-am saturat de atatea vesti proaste, indiferent cat de crunta e realitatea (cred ca si badea Gheorghita din Cucuietii din Deal stie foarte bine) si doi, nu ajuta cu nimic retelele de distributie avand in vedere ca toata prostimea asteapta cu sufletul la gura ca unul sau altul sa pice ca sa se imbulzeasca la chilipiruri.

    Si nu, nu sunt vanzator de masini, dar imi place sa gandesc si sa mai citesc si altceva decat fatalisme.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru