Volkswagen Tiguan, editie speciala Track&Avenue

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Volkswagen a lansat editia speciala Tiguan Track&Avenue, care contine o serie de elemente estetice noi dar si o lista de bogata de echipari, care insumeaza un avantaj client de 2000 de euro.

Pentru a atrage clientii in aceste vremuri de criza, Volkswagen a lansat o editie speciala a crossover-ului Tiguan, botezata Track & Avenue, care se presupune ca ofera un avantaj client de peste 2000 de euro.

Noua versiune este disponibila in doua culori limitate, un alb Oryx White Pearl Effect si un gri Island Grey Pearl Effect, combinate cu jante de 19 inch din aliaj, bosaje mai largi si scuturi de protectie pentru conditii de drum dificile.

Interiorul nu a fost nici el uitat, pasagerii putandu-se bucura in voie de o piele fina, cu cusaturi distincte, de scaune sportive, de un sistem audio Dynaudio si de comenzi pe volan. Modelul va oferi si o serie de sisteme de siguranta, pe langa cele care se regasesc in dotarea standard, mai exact un set de lumini bi-Xenon si proiectoare de ceata cu functie "cornering".

Comunicatul oficial al nemtilor anunta ca editia speciala Track&Avenue este disponibila impreuna cu patru motorizari diferite. Vorbim despre benzinarul de 2.0 litri TSI si 200 de cai dar si de TDI-ul de 2.0 litri in versiunile de 140 si 170 de cai putere, conectate la cutii manuale sau automate.

via | Carscoop

Comentarii (11)

  • cred din lipsa de inspiratie sau ...nu stiu.in loc sa vina cu ceva nou original ,tot mulg un model care poate a avut ceva succes de parca tiguanu asta nu-i tot tiguan.ba mai fac masini zise noi(golf 6)cand de fapt e un face lift substantial al golfului5
    1 7
  • dute si te plimba cu dacia ta si lasane pe noi cu vw-u' nostru !
    6 2
  • olteanule, invata limba romana si apoi mai vorbim si inca ceva am exact vw.golf .afacerea crizei:sa cumperi olteni la pretul real si sa-i vinzi la pretul care se cred, castig garantat
    1 5
  • si inca ceva oltene,asa-i ca-ti plac mulllllllttttt manelele?vezi ,am ghicit,oare de unde am stiut?prostia in exces iese si prin piele
    1 5
  • de care golf ai , 3 ?
    4 1
  • Prazul zise
    @ian-> Ce-ti plac bancurile tale cu olteni....HA-HA
    Nu vreau sa intru in polemci cu tine, ar trebui sa ma cobor la un nivel prea scazut. O sa-ti spun doar ceva ce i-am mai zis si unui alt intelept ca tine si asa nici nu ma mai obosesc, dau doar copy-paste.

    "Sunt oltean si locuiesc in Bucuresti. De cand am venit aici viata parca mi s-a luminat: atata civilizatie, atat respect, atata toleranta rar ti-e dat sa vezi chiar si in orase precum Viena sau Paris. Pana sa vin in capitala nu stiam ce e aia onestitate, dar acum am invatat, nu stiam ce e ala respect in trafic, dar acum sunt un alt sofer. La noi in Craiova se umbla cu portbagaje pline de droguri si arme, pe cand aici femeile au masinile pline de flori primite de la soti, sefi, colegi de serviciu, iar barbatii au portbagaje pline cu cartile citete in ultima luna."
    3 2
  • da e 3 dar nu mi l-a cumparat tata am muncit cinstit pt. el si pot sa-mi intretin si familia nu fac foamea cu vreun motor de 3000 benzina doar ca sa ies in evidentsasi inca ceva ...de fapt n-are rost...
    0 3
  • eu n-am 3 insa nu te da mare ca l-ai cumparat fara sa te spirjine nimeni...si eu am facut acelasi lucru
    3 1
  • tiguan
    masina
    de aba a raciti urile ca e foarte cull !!!!!!!!!!!!
    1 0
  • TIGUAN
    IOAN
    BA E TARE CE SA MAI ZICI!!!!!!!!! TU CU GOLFUL TAU 3 ,CE MA NU TIAR LACEA SA AI ASA O MASINA RE SA RECUNOSTI CA TIE CIUDA !!!!!!!!!!!!!!!!! IAN RASUNDE !!!!!!!!!
    1 0
  • TIGUAN
    IAN
    NU IAR PLACEA ????????? NO IAN
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru