Volkswagen va avea o reprezentanta de 125 milioane de dolari in Manhattan

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.11.2009
In incercarea de a mari cota de piata din Statele Unite ale Amercii, cei de la Volkswagen au cumparat o cladire de 24.000 metri patrati in Manhattan, pentru a construi o reprezentanta Volkswagen si Audi.

Volkswagen a cumparat un spatiu de aproape 24.000 de metri patrati in partea de vest a Manhattan-ului. Constructorul german de automobile va utiliza acest spatiu ca reprezentanta pentru marcile Volkswagen si Audi. Investitia germanilor se ridica la valoarea de 125 de milioane de dolari si are scopul de a mari cota de piata a celor de la Volkswagen pe piata din Statele Unite ale Americii.

Pana in momentul achizitiei, spatiul cumparat de Volkswagen era detinut de familia Potamkin, care a detinut o fransiza General Motors. In trecut, membrii familiei Potamkin au detinut si o fransiza Honda, pe care au vandut-o ulterior unui alt dealer. De data aceasta, americanii au vandut cladirea cu totul si vor muta reprezentanta General Motors la cateva strazi departare.

VW are peste 800 de dealeri in Statele Unite ale Americii, alaturi de 2.500 de angajati. Pana in 2018, cei de la Volkswagen doresc sa vanda un milion de exemplare pe an in Statele Unite ale Americii.Pentru a vinde mai multe unitati in SUA, germanii de la Volkswagen au demarat diverse campanii de promovare ale marcii din Wolfsburg, multe fiind orientate in jurul modelului Jetta si ale propulsoarelor TDI cu care sunt echipate modelele VW.

Via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Burtica
    vedeti ca se scrie franciza nu fransiza.
    2 1
  • frabshiza vine de la franta...
    exista si fransiza (referitor la aigurari) dar in contextul de sus e franciza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru