Volkswagen va lansa un nou brand, dedicat pieţei din China

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.01.2011
Volkswagen plănuieşte să lanseze un brand nou pe piaţa chineză, capabil să producă vehicule comerciale şi de segment inferior. Informaţia a fost confirmată de oficialii mărcii din Wolfsburg.

Volkswagen, asemeni tuturor constructorilor de talie mondială, conştientizează în prezent importanţa pieţei chineze pe plan mondial, drept pentru care va încerca în următorii ani să îşi canalizeze eforturile direcţia Marelui Zid. Un important ziar din Germania susţine că oficialii din Wolfsburg au luat deja decizia de a lansa un brand separat pentru piaţa chineză, gata să fie prezentat publicului în următorii ani.

Surse ale aceleiaşi publicaţii susţin că departamentul de marketing al constructorului german a pus deja la punct şi un slogan pentru piaţa chineză: “Volkswagen pentru cetăţenii Republicii“.

Jurnalul german WirtschaftsWoche, responsabil pentru lansarea informaţiei, susţine că brandul creat special pentru China va propune publicului vehicule comerciale şi automobile de segment inferior, două pieţe în plină creştere. Modelele vor fi dezvoltate şi produse în China şi vor încerca să calce pe urmele succesului înregistrat de General Motors şi partenerul său local Bajaj.

Karl-Thomas Neumann, directorul executiv al divziei chineze Volkswagen, a confirmat informaţiile publicate de jurnalul german: “Ar fi o oportunitate bună pentru noi să pătrundem şi pe alte segmente, care se bucură de o creştere importantă.

Suntem deja în tratative cu partenerii noştri locali“, a încheiat Neumann.

via - autoblog

Comentarii (10)

  • buahahaha
    masina de tarani...chinezi
    15 8
  • vw
    cine e destept se orienteaza........cine nu spune ca e spionat!
    24 8
  • @ene
    Tare
    :))))))))
    8 4
  • Super VW
    Chiar si pentru chinezi ar trebui imbunatatit designul :))
    12 8
  • Un fel de Dacii facute de nemti .
    14 6
  • Ivanoff
    @AdrianosFidi
    Stai linistit ca se stiu de mult la Dacii,uita-te numai ce modele vand in Brazilia :))
    3 2
  • VW
    referitor la design:am vazut pe viu noul pasat, pot sa spun ca arata mult mai bine in realitate decat in poze.
    Cat despre ideea lor de a veni cu un brand nou...nu pot sa spun decat ca am incredere in marketing-ul nemtilor.
    9 8
  • ...numele noului brand
    Vol Tz Wa Gen
    13 0
  • Passat
    Ca tot este in poza noul Passat, tin sa precizez ca astazi am luat contact cu noul model. Vreau sa spun ca este o masina mai frumoasa, mai calitativa si cu un interior mai rafinat comparativ cu vechiul model. Arata mai bine inrealitate decat in poze. Cred ca va fi un nou hit VW in clasa asta.
    7 7
  • @ gcg
    care interior ,,mai rafinat" ca este acelasi cu vechiul model
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru