Volvo a lansat pachetul R-Design pentru XC60

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.07.2009
Volvo a creat un pachet R-Design pentru XC60. Modelul va fi dezvaluit in luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Volvo XC60 a primit un plus de sportivitate chiar de la inginerii suedezi prin intermediul pachetului R-Design. Acest pachet include atat modificari estetice, cat si modificari la nivelul sasiului si al sistemului de directie. Modelul XC60 R-Design va fi dezvaluit publicului de la Salonul Auto de la Frankfurt. Pachetul R-Design pentru exterior include un set de ornamente speciale vopsite in culoarea caroseriei, precum si o evacuare sport cu doua tevi.

Aspectul exterior este cumpletat de un set de jante Cratus, fabricate din aluminiu si desenate special pentru XC60 R-Design. Jantele sunt disponibile atat pe dimensiunea de 18 inch, cat si in versiunea de 20 inch. Spre deosebire de versiunile standard ale lui XC60, modelul R-Design are partea interioara vopsita in culoarea caroseriei, pentru a da impresia ca masina are o garda la sol mai scazuta. Modelele XC60 R-Design pot fi vopsite in sapte nuante diferite, inclusiv nuanta unicata Passion red, speciala pentru modelele R-Design.

Sasiul lui XC60 R-Design a fost modificat pentru a oferi o tinuta de drum si mai ferma si caracteristici de conducere distincte. Modificarile au fost operate astfel incat sa nu afecteze confortul modelului, ci doar sa imbunatateasca comportamentul in viraje stranse.

Raspunsul sistemului de directie a fost imbunatatit, acesta avand un comportament mai direct pe modelele XC60 R-Design.

Interiorul lui XC60 a fost si el modificat pentru a oferi un sentiment mai sportiv. Astfel, modelul XC60 R-Design a primit un set de scaune sport, completat de un set de pedale si covorase sport. Intregul interior a fost imbracat in doua combinatii de piele, pe cand volanul sport si maneta selectorului de viteze au fost imbracate si ele in piele perforata. Panoul cu instrumente a fost schimbat cu o unitate R-Design.

Via | Volvo

Comentarii (1)

  • mihai2001
    From Sweden with LOVE
    From Sweden with LOVE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru